Παύλος Γερουλάνος: «Δεν αξίζουμε μία Ελλάδα όπου ο καθένας παλεύει μόνος του»

Must Read

«Για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο, το πρώτο που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να αλλάξουμε το διοικητικό μοντέλο» τόνισε σε συνέντευξή του στο «newsbomb.gr» και τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Αυτή η συγκέντρωση της εξουσίας, μόνο στο Μαξίμου και σε μερικά Υπουργεία, συγκεντρώνει τον πλούτο στα χέρια των λίγων. Εάν θέλουμε ο πλούτος να διαχυθεί, πρέπει να εμπιστευτούμε τους θεσμούς που είναι κοντά στην κοινωνία».

Μιλώντας για την κυβερνητική πολιτική, τόνισε: «Όλα τα λύνει η αγορά και ο καθένας πρέπει να παλεύει μόνος του. Αυτό, είναι το μοντέλο που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία. Αυτό, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στη δική μας κοινωνία. Πρέπει, λοιπόν, να πείσουμε τον κόσμο ότι εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά του».

«Το ΠΑΣΟΚ θέλει να εκφράσει τους προοδευτικούς ανθρώπους από την Αριστερά και το Κέντρο, μέχρι τις παρυφές της δεξιάς», πρόσθεσε ο κος Γερουλάνος και κατέληξε:

«Οι προτάσεις των κομμάτων, πολύ συχνά, μπορεί να συγχέονται, αυτές, όμως, απορρέουν από τις θέσεις και το όραμα, που είναι συγκεκριμένα για το ΠΑΣΟΚ. Εκφράζαμε πάντα το όραμα της απελευθέρωσης των δυνάμεων της χώρας, έτσι ώστε να μπορεί η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αυτό, είναι κάτι, στο οποίο εμείς έχουμε μείνει πιστοί και οτιδήποτε φτιάχνουμε στο πρόγραμμά μας, απορρέει από εκεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This