Κοινοβουλευτικό «πραξικόπημα» μέσα στη νύχτα!

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της!

Must Read

Περίπου τα μεσάνυχτα, οι βουλευτές ενημερώθηκαν ότι η κυβέρνηση αναβάλλει τη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της! Πρόκειται για μια πρωτοφανή κοινοβουλευτική πράξη, που παραβιάζει βάναυσα της βασικές αρχές της λειτουργίας του κοινοβουλίου.

Ο λόγος αυτού του κοινοβουλευτικού «πραξικοπήματος» φαίνεται ότι είναι η απόπειρα του Κυριάκου Μητσοτάκη να τοποθετήσει την καθηγήτρια κ. Κατερίνα Φουντεδάκη επικεφαλής της Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Το συγκεκριμένο πρόσωπο όμως ήταν η συντάκτρια του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων!

Με αποτέλεσμα, να υπάρξει «εξέγερση» γαλάζιων βουλευτών – μελών της επιτροπής και να μην βγαίνουν τα «κουκιά».

Έτσι, φαίνεται ότι μέσα στη νύχτα αποφασίστηκε η αναβολή της συνεδρίασης, προκειμένου να αντικατασταθούν οι «αντάρτες» βουλευτές προκειμένου να εξασφαλιστεί η εκλογή Φουντεδάκη.

Η ανακοίνωση για την πραξικοπηματική αναβολή της συνεδρίασης

Στο θέμα παρενέβη η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, με μία οργισμένη ανακοίνωση:

«Εκτροπή του πολιτεύματος η πραξικοπηματική απόφαση της ΝΔ να αναβάλλει τη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας λίγες ώρες πριν την έναρξη της»

Η απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλλει σκανδαλωδώς μέσα στη νύχτα σαν τον «κλέφτη» την αυριανή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Η σκοπιμότητα αυτής της πραξικοπηματικής ενέργειας γίνεται προκειμενου να διασφαλιστεί η σκανδαλώδης εκλογή της συντάκτριας του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο ομοφυλοφίλων, κ. Φουντεδάκη ως Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής!

Βλέποντας η ΝΔ ότι με την παρούσα σύνθεση η επιτροπή δεν υπήρχε περίπτωση να εκλέξει την κ. Φουντεδάκη, αναβάλλει την προγραμματισμένη συνεδρίαση με προφανή στόχο να αντικαταστήσει βουλευτές.

Πρόκειται για κακοποίηση του πολιτεύματος, για να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές σκοπιμότητες Μητσοτάκη.

Οι συνεργοί σε αυτό το κοινοβουλευτικό έγκλημα θα λογοδοτήσουν πολιτικά. Μόνο οι παράνομοι, οι κλέφτες και οι εθνικοί λωποδύτες, δρουν τη νύχτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This