Ο Δένδιας εξευτελίζει Τούρκους και Μητσοτάκη!

Must Read

Δεν εξευτέλισε μόνο το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την απάντηση-«κόλαφο» που έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, μετά την αισχρή επίθεση που δέχτηκε για τις δηλώσεις του με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο!

Απαντώντας στην προκλητική επίθεση του τουρκικού ΥΠΑΜ το οποίο εξαπέλυσε πυρά κατά του Νίκου Δένδια και αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι υπονομεύει «την κοινή θέση που διατύπωσαν οι ηγέτες των δύο χωρών, η οποία στοχεύει στην προώθηση των σχέσεων Τουρκίας-Ελλάδας με εποικοδομητική προσέγγιση», ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να «ευχαριστήσει» τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής και κατοχής για τις «υπηρεσίες» τους στην προάσπιση των Αρχών του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη Δημοκρατία» ήταν η απάντηση του Νίκου Δένδια με την οποία ειρωνεύεται όχι μόνο τους Τούρκους αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σκύβει το κεφάλι στον Ερντογάν, εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Σημειώνεται ότι ο κ. Δένδιας δημοσίευσε την απάντησή του και στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Καταπέλτης» κατά του πρωθυπουργού που επιμένει να παρουσιάζει στρεβλή εικόνα για την τουρκική προκλητικότητα.

Δείτε επίσης:

Τουρκικός λίβελος κατά του Νίκου Δένδια! – Η ειρωνική απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μία η λύση στο κυπριακό: Να φύγει ο τουρκικός στρατός κατοχής που έκανε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο μαρτυρικό νησί καθώς και οι εισβολείς έποικοι. Οι δύο κοινότητες μπορούν να ζήσουν και να συνυπάρξουν ειρηνικά χωρίς τις τουρκικές προβοκάτσιες. Κάθε τι άλλο δεν είναι δικαίωση και δεν αποτελεί λύση αλλά κάνει την άρπαγα Τουρκία κυρίαρχη σε όλο το νησί.

  2. Μπράβο σας Κε Δένδια! Τέλεια απάντηση. Περιμένουμε νέα ανακοίνωσή σας επ’ευκαιρία των ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ τού 40% τού εδάφους της Κύπρου μας. Ο Ελληνικός λαός σύσσωμος σάς ευχαριστεί!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This