Απίστευτο: Ο «Εθνικός Κήρυκας» επιτίθεται στον Δένδια και παίρνει το μέρος των Τούρκων!

«Τον Νίκο τον Δένδια για παράδειγμα τον πήραν μυρωδιά μέχρι και οι Τούρκοι» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε άκρως περίεργο δημοσίευμα

Must Read

Ύποπτος πλέον ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έπειτα από την ανακοίνωση των Τούρκων που πρακτικά τον στήριζαν έναντι του Νίκου Δένδια, τώρα το «συγγενικό» του έντυπο, «Εθνικός Κήρυκας», συντάσσεται με την Τουρκία για να κατηγορήσει τον Δένδια!

Όπως αναλυτικά αναφέρεται σε άρθρο του που έχει ξεκάθαρα στόχο τον Νίκο Δένδια, χωρίς να υπολογίζει πως με αυτό τον τρόπο ρίχνει νερό στον μύλο της τουρκικής προπαγάνδας, μόνο και μόνο για να «κοντύνει» τον υπουργό Εθνικής Αμύνης:

«Δεν είναι κακό να έχει ένας πολιτικός φιλοδοξίες και μάλιστα υψηλές, πολύ υψηλές. Αντίθετα, το θεωρώ καλό. Η φιλοδοξία σε παρακινεί συνεχώς να γίνεσαι καλύτερος, να μη βαλτώνεις. Αυτό βέβαια είναι άλλο, και είναι άλλο η φιλοδοξία να σε παροτρύνει συνεχώς να κινείσαι με ένα πριόνι στο χέρι για να πριονίζεις την καρέκλα του αρχηγού σου προκειμένου να του πάρεις εσύ τη θέση. Εδώ η κατάσταση γίνεται νοσηρή. Κανένας βέβαια δεν παραδέχεται ότι κυκλοφορεί με το πριόνι (σαν τον νέο πρόεδρο της Αργεντινής) όσο φανερές και εξόφθαλμες και αν είναι οι ενέργειές του. Ολοι το κρύβουν αυτό. Δεν είναι σωστό να φαίνεται ότι προσπαθούν με δόλιο τρόπο να ανέλθουν. Τι να κάνεις όμως που μερικές φορές αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται με τίποτα.

Τον Νίκο τον Δένδια για παράδειγμα τον πήραν μυρωδιά μέχρι και οι Τούρκοι. «Καλούμε τον Ελληνα Υπουργό Αμυνας να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του για υπονόμευση της κοινής θέσης των ηγετών των δύο χωρών, η οποία στοχεύει στην προώθηση των σχέσεων Τουρκίας – Ελλάδας με εποικοδομητικό τρόπο. Οι προσπάθειες του κ. Δένδια να κάνει πολιτική καριέρα δημιουργώντας ταραχές μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού δεν θα αποδώσουν κανένα αποτέλεσμα» αναφέρει το τουρκικό ΥΠΑΜ σε ανακοίνωσή του.

Ασχετα αν αυτά που είπε ο Δένδιας για τον τουρκικό στρατό κατοχής στην Κύπρο είναι αληθή (μίλησε για «παράνομη, παντελώς αντίθετη με το Διεθνές Δίκαιο, εισβολή») και άρα η αντίδραση των Τούρκων είναι επιεικώς απαράδεκτη, το σχόλιο περί πολιτικής του καριέρας μόνο άστοχο δεν είναι.

Και δεν είναι τυχαίο που ο Υπουργός Αμυνας στην άμεση αντίδρασή του (έβγαλε σχετική ανακοίνωση) δεν το σχολίασε καν».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This