Λατινοπούλου για το ράλι τιμών στο ρεύμα: Το μετέτρεψαν σε ένα απέραντο χρηματιστηριακό παιχνίδι

«Οι ολιγάρχες φίλοι της κυβέρνησης και η δική τους κερδοφορία είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει»

Must Read

Η πρόεδρος και ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλά για την ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια στην ηλεκτρική ενέργεια και τα καρτέλ που συγκροτούν οι πάροχοι με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Αφού ο πρωθυπουργός και οι φίλοι του στο Μαξίμου μετέτρεψαν τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα απέραντο χρηματιστηριακό (στημένο) παιχνίδι με μοναδικούς κερδισμένους εξ ορισμού αποκλειστικά τους ολιγάρχες της ενέργειας και χαμένους όλους τους καταναλωτές, τώρα κατόπιν εορτής μετά την κατακραυγή του κόσμου για τις απίστευτα υψηλές τιμές ρεύματος που έχουν διαμορφωθεί, -από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη- τρέχουν να το μαζέψουν με έκτακτα τέλη, προσπαθώντας να ρίξουν «στάχτη» στα μάτια των εμπαιζόμενων καταναλωτών.

Η δε επαναφορά των επιδομάτων, ισοδυναμεί με παραδοχή της πλήρους αποτυχίας των χρωματιστών τιμολογίων του κ. Σκυλακάκη.

Η επιδοματική πολιτική αποτελεί αφενός αναδιανομή πλούτου και αφετέρου ο πολίτης δε μαθαίνει να εξοικονομεί αφού επαφίεται στο κράτος – πατερούλη για τη σωτηρία του.

Ο πολίτης, ο καταστηματάρχης και ο μικρός επιχειρηματίας το μόνο που επιζητούν είναι σταθερότητα και προβλεψιμότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα. Και εκεί έχει αποτύχει παταγωδώς η κυβέρνηση.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ καλούμε την κυβέρνηση άμεσα να: Επαναφέρει τα σταθερά τιμολόγια, σε δωδεκάμηνη βάση, για όλους.

Βέβαια δεν τρέφουμε ελπίδες να εισακουστούμε. Γιατί οι ολιγάρχες φίλοι της κυβέρνησης και η δική τους κερδοφορία είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει. Δυστυχώς.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This