«Σεισμός» από την αποκάλυψη ότι η Μαρία Συρεγγέλα ήταν στην ΕΥΠ!

Έκθετη για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση των... αρίστων

Must Read

Μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αποκάλυψη που εκθέτει για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση των «αρίστων».

Η υπόθεση αφορά στην Γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα. Όλα ξεκίνησαν από τα όσα είπε δημόσια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για τον ρόλο της δηλώνοντας αρχικά πως η Μαρία Συρεγγέλα «ήρθε με αλεξίπτωτο» και αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως η συγκεκριμένη υψηλόβαθμη της Νέας Δημοκρατίας -επιλογή Μητσοτάκη- ήταν 8 χρόνια στην ΕΥΠ!

«Η κυρία Συρεγγέλα ήταν 8 χρόνια στην ΚΥΠ, ήταν κυπατζού. Τι σοι κράτος της πλάκας είναι αυτό, που πρώην πράκτορας γίνεται πολιτικός;» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.




Την αποκάλυψη «τσίμπησε» ο Παύλος Πολάκης -που προ ημερών είχε έντονο επεισόδιο με την κ. Συρεγγέλα- ρωτώντας αν ισχύει πως είναι «πρακτορας της ΚΥΠ κυρια ευαισθητουλιδου».

 

Την πολύ σοβαρή αποκάλυψη επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απαντώντας στον Παύλο Πολάκη και γράφοντας:

«Φυσικά και ισχύει. Η κυρία Συρεγγελα είχε προσληφθεί στην ΕΥΠ το 2005 και υπηρέτησε στη Διεύθυνση Κατασκοπίας ως στενή συνεργάτης, του καταδικασμένου και αποπεμφθέντα από την Υπηρεσία Κώστα Αγγελακη. Ο Αγγελακης καταδικάστηκε γιατί κατασκεύασε πλαστές αποδείξεις για να με εμφανίσει ως μισθοδοτούμενο από την ΕΥΠ προκειμένου να εξυπηρετήσει Τραπεζίτη για τον οποίο αποκάλυψα σκάνδαλα»!

 

Μετά όλα τα παραπάνω η έκθετη κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει επίσημα αν η Μαρία Συρεγγέλα υπήρξε πράκτορας της ΕΥΠ και όχι να αφήνει, όπως πάντα, τον ελληνικό λαό στο σκοτάδι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This