Ο Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον Πολάκη!

Must Read

Με καθυστέρηση 2 ημερών ζήτησε συγγνώμη ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Παύλο Πολάκη για το «ουστ» που του είχε πει στη Βουλή. Η συγγνώμη και η αναγνώριση του λάθους από τον υπουργό Υγείας ήταν επισημότατη, καθώς έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής και κατ’ απαίτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκεκριμένα ο Π. Πολάκης ξεκίνησε την παρέμβασή του λέγοντας ότι «περιμένω 2 μέρες να δω απευθείας μεταδόσεις και συνδέσεις και από τα κανάλια. Να δω αφιερώματα, να δω καταδίκες, να δω ανακοινώσεις από όλους τους ευαίσθητους «δεξιούς» και «αριστερούς» για ένα «ουστ» που ακούστηκε από υπουργικά χείλη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων από τον Αδ. Γεωργιάδη προς εμένα, όταν σηκώθηκα να φύγω αφού αποκάλυψα ότι μας είπε ψέματα για την κάλυψη των ανασφάλιστων. Είπε αυτή τη λέξη. Που είναι οι ευαίσθητοι; Που είναι οι ευαίσθητοι να βγάλουν οργίλες ανακοινώσεις;». «Σεβάστηκα την καταγωγή και την ανατροφή μου και συνέχισα να είμαι εκεί. Και το κλείνω εδώ», κατέληξε ο Π. Πολάκης.

Σε δυσχερή θέση ο Αδ. Γεωργιάδης, καθώς ο Π. Πολάκης πρόσεξε να μην χάσει το δίκιο του με δικές του ακρότητες, είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει ότι έκανε λάθος. «Χρεώστε μου ένα ανθρώπινο λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Νέο επεισόδιο Άδωνι – Πολάκη: «Ουστ!» φώναζε ο Γεωργιάδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This