«Είπα δύο κουβέντες παραπάνω» η απάντηση του θρασύ Φειδία Παναγιώτου για το επεισόδιο με τους συγγενείς αγνοουμένων

Ισχυρίστηκε ότι επιχειρούν να... αμαυρώσουν το όνομά του!

Must Read

Έντονες, και απολύτως δικαιολογημένες, είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε στην Κύπρο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και YouTuber Φειδίας Παναγιώτου, που επέδειξε προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι σε παιδιά αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής.

Ο πανάσχετος, κατά δική του ομολογία, με βίντεο στα social media υποστηρίζει ότι επειδή πρώτη φορά εκλέχτηκε ένας ανεξάρτητος υποψήφιος, όλα τα κόμματα έχουν στραφεί εναντίον του και προσπαθούν να… αμαυρώσουν το όνομά του! Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν το όνομά του σε κάθε αφορμή γιατί «πουλάει».

Όπως είπε ο ίδιος, τον συνάντησαν κόρες αγνοουμένων και του ζητούσαν με επίμονο τρόπο, να διοργανώσει εκδήλωση με φωτογραφίες στο Ευρωκοινοβούλιο. Και συνεχίζει λέγοντας ότι «και ο ίδιος θα ήθελε να ακουστεί το ζήτημα των αγνοουμένων, μιας και ο θείος είναι αγνοούμενος, αλλά με τον σωστό τρόπο, Όχι με τον ίδιο τρόπο, που ακολουθούν οι πολιτικοί τόσα χρόνια και με τον οποίο δεν βλέπουμε χαΐρι. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να ακουστούμε, όπως με ένα βίντεο. Δεν είμαι από τους πολιτικούς, που άμα διαφωνεί, δεν εκφράζεται, θα μπορούσα κάλλιστα, όπως όλοι οι πολιτικοί, να πω ότι θα το λάβουμε υπόψη, χωρίς να το υλοποιήσω ή να το υλοποιήσω, χωρίς να το πιστεύω».

Παραδέχτηκε ότι ήταν έντονη η συνομιλία, επειδή, όπως ισχυρίζεται «επέμενε μια από τις κοπέλες» και ο ίδιος «είπα δύο, τρεις κουβέντες παραπάνω»!

Για να καταλήξει: «Απολογήθηκα από εκείνη την ώρα στην κοπέλα, αλλά κανένας δεν το ανέφερε αυτό, ότι ο Φειδίας απολογήθηκε από εκείνη την ώρα στην κοπέλα, αντίθετα με καλούν να απολογηθώ. Είμαι σίγουρος ότι αν είχε μια κάμερα και βιντεοσκοπούσε δεν θα σας φαινόταν καθόλου παράξενο αυτό που ειπώθηκε μεταξύ μας. Κι επειδή δε φοβούμαι να συνομιλήσω με τα άτομα, με τα οποία έγινε η παρεξήγηση και επειδή πιστεύω ότι πρέπει να ακουστούν περισσότερο τα παιδιά των αγνοουμένων, καλώ και την κοπέλα και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αγνοουμένων σε ένα podcast για να προβάλουν τα προβλήματά τους και να λύσουμε την παρεξήγηση».

Ας του εξηγήσει κάποιος -αν και δεν είναι κανένας ανήλικος- πως τα εθνικά θέματα δεν είναι θέματα… παρεξήγησης!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This