«Το ΠΑΣΟΚ προσδιορίζεται από το όραμά του, για έναν απελευθερωμένο και κυρίαρχο πολίτη»

Must Read

«Το ΠΑΣΟΚ προσδιορίζεται από το όραμά του» υποστήριξε σε συνέντευξή του, στην ιστοσελίδα pagenews.gr και τη δημοσιογράφο Σοφία Χύτου, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Το οποίο όραμα, θέλει την Ελληνίδα και τον Έλληνα απαλλαγμένους από δεσμά, σε εθνικό, κοινωνικό και ατομικό επίπεδο».

Ο κος Γερουλάνος εξήγησε γιατί το όραμα του Κινήματος, που εκφράστηκε το 1981, παραμένει επίκαιρο: «Ήταν ένα όραμα που εκφράστηκε το 1981 και προσδιόρισε τον Σοσιαλισμό στην Ελλάδα. Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, το μεγαλύτερο ποσοστό Ελληνίδων και Ελλήνων νιώθει εγκλωβισμένο από τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος, η γραφειοκρατία, το τραπεζικό σύστημα, η ακριβή διανομή της ενέργειας. Οι πολίτες δεν νιώθουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Λαμβάνεται ως δεδομένο ότι τα παιδιά τους θα φύγουν στο εξωτερικό, διότι, εδώ δεν θα βρουν ευκαιρίες. Το όραμα της απελευθέρωσης, λοιπόν, παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και σημαντικό και με καλύπτει απόλυτα ως άξονας».

Ο Βουλευτής Α’ Αθήνας μίλησε, επίσης, για το τι πρέπει να κάνει το κόμμα, ώστε να μπορέσει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της κοινωνίας: «Ξεκινώντας μια διαδρομή από τις σχέσεις μας με τους πολίτες, ξαναχτίζοντας την εμπιστοσύνη και ανοίγοντας προς το να εισακούγονται όλες τις απόψεις. Μέσα από τις Τοπικές Οργανώσεις, την Αυτοδιοίκηση, τους Συνεταιρισμούς, τους Συνδικαλιστικούς Φορείς, τα Επιμελητήρια, όλους αυτούς τους χώρους, στους οποίους το ΠΑΣΟΚ είναι ζωντανό, διότι κράτησε επαφή με την κοινωνία. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν πολύ ενεργά και να συμβάλουν στο να πείσουμε ότι είμαστε εδώ και έτοιμοι, με λύσεις στα προβλήματα».

 

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This