Οι αναρτήσεις Πολάκη στα social media μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο. ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Must Read

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στα social media μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε πρώην ούτε νυν!» γράφει ο βουλευτής Χανίων στη νέα του ανάρτηση, επιμένοντας ότι πρόκειται για «στήσιμο».




Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί την Αθηνά Λινού για «ψεύτικα δάκρυα» και προσθέτει ότι κανείς δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη για εκείνον.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Λοιπόν… Πρώτον:

Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε πρώην ούτε νυν!

Δώσαμε ψυχή, κόπο και έργο και το ’15-’19 και από το ’19 μέχρι σήμερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ!

Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Δεύτερον:

Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη «συγγνώμη» εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός..

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης στη δημόσια υγεία και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «μπούλινγκ» σε μια μετακλητή του Άδωνη που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες και χειρονομίες απαξίας!!

Τρίτον: Αύριο στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχω μια καινούργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!!!»

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ήταν σε σύσκεψη και προετοιμαζόταν για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενημερώθηκε για τους συνεργάτες του για το τι είχε συμβεί. Αμέσως βγήκε από την αίθουσα και είδε ο ίδιος τα βίντεο με το επεισόδιο.

Στη συνέχεια, φώναξε στο Γραφείο του τον Σωκράτη Φάμελλο, τη Θεοδώρα Τζάκρη, τον Θάνο Μωραΐτη και τον Μανώλη Καπνισάκη και τούς ανακοίνωσε πως άμεσα ο Παύλος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί.




 

Αν και η κα Τζάκρη, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δουν και άλλες κινήσεις που μπορεί να γίνουν εκείνος εμφανίστηκε κάθετος, ζήτησε να δουν τον κανονισμό και άμεσα να δείξουν στον Σφακιανό Βουλευτη την πόρτα της εξόδου από την ΚΟ.




 

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του πολιτικού του Γραφείου, Μανώλης Καπνισάκης, πήρε τηλέφωνο τον Παύλο Πολάκη και τού ανακοίνωσε την απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Σωκράτης Φάμελλος, σε άμεση συνεννόηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, επανέλαβε και μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας τη διαγραφή του Πολάκη στον ίδιο, όταν εκείνος πήγε στη συνεδρίαση της ΚΟ.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η διαγραφή αυτή δεν ήταν τυχαία…
    Έγινε για ασήμαντη αφορμή προκειμένου να γίνει ντόρος και να καλυφτει η εθνική μειοδοσια στο θέμα της ελληνικής υφαλοκρηπιδας έξω από την νήσο ΚΑΣΟ…!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This