Έντονη αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Πολάκη: «Είσαι δειλός» –  «Αποτύχατε στο να με αποδημήσετε»

Must Read

«Έχω έναν ιδιαίτερο συναισθηματισμό σήμερα. Μετά από εννιά χρόνια σήμερα μιλάω σαν ανεξάρτητος βουλευτής. Χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες του κόσμου που δεν τσίμπησε σε αυτό που στήθηκε προχθές. Αυτό είναι το πραγματικό τείχος προστασίας αυτού που εκπροσωπώ, της ασυμφιλίωτης μάχης με τη διαπλοκή. Αυτό το σχέδιο υπηρετώ» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε, στέλνοντας το μήνυμα στην Κουμουνδούρου, πως «αυτός ο κόσμος δεν τσίμπησε στο στήσιμο και τις προβοκατσιούλες για το ύφος και το ήθος».




 

Αναφερόμενος στο επεισόδιο που οδήγησε στην διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης είπε: «Η κυρία σήμερα δεν είναι εδώ και δεν το έκανε πρώτη φορά αυτό που έκανε. Της έχω κάνει και στο παρελθόν παρατήρηση. Το έκανε και προχθές γελώντας όταν μιλούσε για το κέντρο υγείας Φιλιατρών. Της είπα αυτό που είπα και τελείωσε το επεισόδιο. Και μετά πυροδοτήθηκε ξανά με κλάμα χρονοκαθυστέρησης προφανώς στημένο και υποκριτικό από την κ. Λινού».

Έκλεισε μάλιστα την παρέμβαση του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αποτύχατε στο να με αποδημήσετε. Είμαι και θα είμαι εδώ πιο δυνατός. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ», κάνοντας ειδική αναφορά στην ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών υποστηρίζοντας πως πρόκειται για σκάνδαλο λόγω υπερβολικής τιμής και χαμηλής έκπτωσης.

 

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «δειλό» τον Παύλο Πολάκη. Ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως ο Παύλος Πολάκης άλλαξε στην σειρά των ομιλητών του νομοσχεδίου κι ενώ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει χθες (29/07) προγραμμάτισε την ομιλία του για σήμερα (30/07) το πρωί νωρίς έτσι ώστε να πάρει τέταρτη αναβολή στο δικαστήριο που έχει με την «γαλάζια» Φωτεινή Αραμπατζή.

«Και τώρα στην τέταρτη συνεδρίαση αντί να πάει στο δικαστήριο τι έκανε; Ενώ ήταν ομιλητής με αριθμό 9 στη Βουλή άλλαξε τη σειρά για να πάρει τέταρτη αναβολή. Ο ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς περνάει την ώρα για να τη γλιτώσει και θα πάει ο δικηγόρος του να ζητήσει αναβολή» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Ανέβηκε εδώ να μας πει για τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους. Να γνωρίζουν ότι είναι ένας δειλός. Αλίμονο αν οι Κρητικοί Παύλο Πολάκη ήταν σαν και σένα δειλοί» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για μπούλινγκ του Παύλου Πολάκη προς την συνεργάτιδα του και είπε πως «ενώπιον του λαού κάνατε δύο γυναίκες να κλαίνε. Και είδε ο κάθε Έλληνας πως θα ήταν να σας είχαν εργοδότη. Γι αυτό στο Υπουργείο όλοι σας μισούν. Αυτό είδε και ο κ. Κασσελάκης και προχώρησε στη διαγραφή. Έστω και μισή».

Αναφερόμενος στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών ο υπουργός Υγείας υποστήριξε πως ο Παύλος Πολάκης δεν ξέρει τι λέει και πως το έργο έγινε κατόπιν δημοσίου διεθνούς διαγωνισμού. «Οι περίεργοι διαγωνισμοί δεν είναι αυτοί που έχουν μικρή έκπτωση αλλά αυτοί που δίνουν μεγάλη έκπτωση. Στα Σφακιά το έργο κόστισε περισσότερο» είπε ο υπουργός Υγείας.

Η κόντρα των δυο έληξε με τον Παύλο Πολάκη να χαρακτηρίζει ως «απόλυτο ψεύτη» τον υπουργό Υγείας για τα Φιλιατρά και λέγοντας πως «τα Σφακιά τα κατασκευάσαμε από την αρχή. Ήθελα να μιλήσω σήμερα για να ακουστεί. Απολύτως κανένα μπούλινγκ δεν έγινε. Αφήστε τον Βαρτζόπουλο εδώ και ελάτε στο δικαστήριο μάρτυρας . Σε περιμένω».

Και με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανταπαντά πως «για να καταλάβει ο λαός πόσο γενναίος είναι. Όση ώρα είναι εδώ οι δικηγόροι του ζήτησαν πάλι αναβολή . Για να καταλάβετε για τι ψεύτη μιλάμε. Το κατάλαβε το δικαστήριο και η δίκη θα γίνει κανονικά».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This