Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ψυχική Υγεία – Πέρασε και το Άρθρο για την επίταξη ιατρών

Με 159 «υπέρ» και 138 «κατά»

Must Read

Με τις ψήφους τις πλειοψηφίας, 159 «υπέρ» και 138 «κατά», έγινε δεκτό επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης». Επιπλέον, υπερψηφίστηκε  το Ἀρθρο που αφορά στην επίταξη ιδιωτών γιατρών εφόσον κριθεί απαραίτητη για την στελἐχωση του ΕΣΥ.

Το Άρθρο 65 «Ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας από ιδιώτες παρόχους και ιδιώτες ιατρούς για την αντιμετώπιση αναγκών που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία- Εξουσιοδοτική διάταξη – Τροποποίηση άρθρου 56 και αντικατάσταση παρ. 11 άρθρου 71 ν. 4931/2022» ψήφισαν 158 βουλευτές, το καταψήφισαν 138 βουλευτές.

Το Άρθρο 20 «Σύσταση Μητρώου Μονάδων Ψυχικής Υγείας Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου – Προσθήκη άρθρου 11Β στον ν. 2716/1999» ψήφισαν 159 βουλευτές, 75 βουλευτές δήλωσαν «κατά», 63 βουλευτές δήλωσαν «παρών».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This