«Άριστοι» εν δράσει: Ιδού η «γαλάζια» λύση για την πάταξη της ακρίβειας!

«Να σταματήσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα που έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε...» - Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σ.Αναγνωστόπουλου

Must Read

«Πρέπει να κάνουμε αυτή την αμφισβήτηση, αυτή η διαδικασία της αμφισβήτησης του να σταματήσουμε να αγοράζουμε αυτό που συνήθως αγοράζουμε θα οδηγήσει και στη μείωση των τιμών. Αυτό που βοηθάει πάρα πολύ και τις επιχειρήσεις να αυξάνουν τις τιμές, είναι ότι δεν αλλάζουμε τις καταναλωτικές μας προτιμήσεις. Όσο και να ανέβει εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να αγοράσουμε τα ίδια προϊόντα. Αυτό πρέπει να μπει στη νοοτροπία του Έλληνα καταναλωτή, αν κάτι μας φαίνεται ακριβό αν κάτι μας φαίνεται προβληματικό πρέπει να αλλάξουμε. Πρέπει ακόμα και πολλές φορές να θυσιάσουμε αν δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, να θυσιάσουμε και σε όρους ποιότητας, αν αυτό πρέπει να γίνει».

Να λοιπόν το πώς θα σταματήσουν τα νοικοκυριά να «γονατίζουν» από την ακρίβεια. Ας «γονατίζουν» από την πείνα δεν έγινε και τίποτα…

Αυτό… συνέστησε στους καταναλωτές, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, μένοντας πιστός στην κυβερνητική γραμμή της αλαζονείας, της χυδαιότητας και των προκλήσεων.

Οι «άριστοι» του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζουν ασταμάτητα την επίδειξη «αριστείας», δίνοντας «λύσεις» στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες, την κοινωνία, τον τόπο.

  • Δείτε όλα όσα είπε ο κ.Αναγνωστόπουλος:




Οργισμένη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

«Ομολογούμε ότι ξαφνιαστήκαμε! Δεν περιμέναμε ποτέ η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δώσει -επιτέλους- μια τόσο αποτελεσματική λύση για την πάταξη της ακρίβειας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Λύση τέτοια που αναγκάζει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αποσύρει τις κοστολογημένες του προτάσεις κατά της αισχροκέρδειας. Πλέον, περιττεύουν», σχολιάζει σκωπτικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και συνεχίζει: «Όπως είπε σήμερα (ΣΚΑΪ), ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, η λύση είναι απλή: “να σταματήσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα που έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε […] και, αν πρέπει να γίνει, να θυσιάσουμε, αν δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμη και σε όρους ποιότητας”».

«Πρόταση που κονιορτοποιεί ακόμα και εκείνη τη γεμάτη ενσυναίσθηση αναφορά του Άδωνι  Γεωργιάδη (μέγας πολέμιος των καρτέλ κατά τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης): “Πόσο θα φάνε πια (σ.σ.: οι πολίτες), θα γίνουν 300 κιλά”!», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, μπορεί κάποιο άλλο κυβερνητικό στέλεχος να ξεπεράσει τους κ.κ. Αναγνωστόπουλο και Γεωργιάδη και να μας συστήσει ευθέως ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας: να σταματήσουμε γενικώς να καταναλώνουμε οτιδήποτε… Άλλωστε, ο ανταγωνισμός των “γαλάζιων” στελεχών για την μεγαλύτερη προσβολή της νοημοσύνης μας δεν σταματά ποτέ!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τελικά μάλλον έχουν δίκιο όταν μιλάνε για την ατομική ευθύνη του πολίτη. Εμείς φταίμε για όλα. Φταίμε που τους πιστεύουμε διαχρονικά, φταίμε που τους ψηφίζουμε διαχρονικά, φταίμε που τους ανεχόμαστε διαχρονικά. Αλλά δυστυχώς γίναμε υποστηρικτές του “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα..” αρκεί η δική μας να βγάζει λίγο γάλα για να φυτο-ζωούμε. Η ποιότητα έτσι και αλλιώς είναι πλέον στα τάρταρα.

  2. Μαγκιάαα!! Αφού είμαστε Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΜΠΑΝΑΝΊΑ, μπράβο τους που 48% ή Νεότερα 28% αποχαυνομένα υπάκουα Λοβοτομημένα Δίποδα, τους δώσανε τα Κλειδιά της Άγριας ληστείας μας!! Δεν θα μείνει ούτε χάλκινο κέρμα!!

  3. Λεπόν,έχουμι κι λέμε: Οι περήφανοι και επαναστάτες ελληνόφωνοι πρέπει να κόψουν τις παλιές κακές συνήθειες μαχαίρι! Την μόνη πατροπαράδοτη συνήθεια που απαγορεύεται να κόψει ο ελληναράς είναι να ψηφίζει πολιτικά τζάκια της ΝΔ και του ΜΠΑΣΟΚ… δίποδα ζώα συντροφιάς for ever & ever.

  4. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.!!

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,
    EXOYME KAI ΛΕΜΕ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑ= 1.000 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ,

    ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΝΑ ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΝΑ 1.000 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ 20 ΣΕΝΤΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 0,50,
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΧΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 200 ΜΕΧΡΙ 500 ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΒΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΦΩΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ.

    ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This