Κωνσταντοπούλου για πόρισμα Αδειλίνη: Καταθέτουμε κοινή πρόταση 5 κομμάτων στην Επιτροπή Θεσμών

«Μέχρι και την Παρασκευή παραμένει ανοιχτή η Βουλή. Να μην παίξουν καθυστερήσεις»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε την Τετάρτη στις κάμερες της Βουλής για το σκάνδαλο των υποκλοπών και το πόρισμα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Έπειτα από την πρότασή μου για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών εκφράστηκε η ομόθυμη υποστήριξη από τα κόμματα που στηρίζουν δημοκρατία και διαφάνεια. Επικοινώνησα με Ανδρουλάκη, Χαρίτση, Κασσελάκη, Κουτσούμπα, και όλοι συμφώνησαν ότι είναι κορυφαίας σημασίας η εξέταση του σκανδάλου.

Κατατίθενται μέχρι την λήξη της ημέρας αιτήματα από τις 5 Κοινοβουλευτικές Ομάδες, προκειμένου να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών. Να κληθεί η κυρία Αδειλίνη. Εξαιρετικά ικανοποιημένη από τα δημοκρατικά αντανακλαστικά, τα οποία λειτούργησαν με τρόπο που δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να συνεχίσει στον δρόμο της συγκάλυψης.

Ζητάμε την άμεση σύγκληση της Επιτροπής της Θεσμών. Μέχρι και την Παρασκευή παραμένει ανοιχτή η Βουλή. Να μην παίξουν καθυστερήσεις.»

Δείτε επίσης:

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ