Νέα μήνυση 21 πολιτών κατά Μητσοτάκη και υπουργών για τα Τέμπη 

Must Read

Βροχή διαβιβάζονται στη Βουλή οι δικογραφίες για το έγκλημα των Τεμπών, καθώς μια νέα έφτασε χθες, ύστερα από μήνυση 21 πολιτών κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των συναρμόδιων υπουργών.

Ο λόγος, μεταξύ άλλων, για τους Κώστα Καραμανλή, Χρήστο Σπίρτζη, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Γιώργο Γεραπετρίτη και Νίκο Μαυραγάνη.

Αυτή είναι η πολλοστή μήνυση που περνά το κοινοβουλευτικό κατώφλι, καθώς, μεταξύ άλλων, έχει διαβιβαστεί η δικογραφία για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος, η οποία παραμένει στο συρτάρι εδώ και μήνες, καθώς ουδείς έχει αναλάβει πρωτοβουλία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Την ίδια ώρα, και δεύτερη δικογραφία έφτασε χθες στη Βουλή, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά των Γιάννη Σαρακιώτη και Βασίλη Κόκκαλη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ανεξάρτητου, πλέον, Λευτέρη Αυγενάκη, για εξαπάτηση εκλογέων στην Περιφέρεια Λάρισας.

Ακόμα, τρίτη δικογραφία αφορά μήνυση πολίτη κατά του Αδωνη Γεωργιάδη για όσα φέρεται ότι είπε ο υπουργός σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Και αυτές οι δικογραφίες, βεβαίως, αναμένεται να παραμείνουν στο συρτάρι, καθώς το Άρθρο 86 του Συντάγματος προσφέρει πέπλο προστασίας στους εκάστοτε υπουργούς, με το αίτημα των πολιτών για αναθεώρησή του να είναι διαχρονικό – πλην, όμως, οι κυβερνώντες περί άλλων τυρβάζουν.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ε βέβαια! Με την ανεξάρτητη διακιοσύνη που έχουμε, γιατι να ερευνηθούν? Ολοι οι δικαστές ιδρώνουν τα παντελόνια τους στα έδρανα για να αποδώσουν “δικαιοσύνη” στα λαμόγια και στους απατεώνες πολιτικούς (καθώς και σε εθνικούς προδότες και πράκτορες ξένων δυνάμεων…). Ηθελα να ήξερα πότε θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί. Κάποια στιγμή που θα πιάσουμε πάτο και δε θα γίνει όπως παλιά η “δίκη των 6” (που παρεμπιπτόντως ήταν οι πιο αθώοι και άλλοι θα έπρεπε να είναι στη θέση τους…) αλλά των 1306, με δικαστές, πολιτικούς, κάτι “εθνικούς ευεργέτες” στο εδώλιο…Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθει μια εθνική τραγωδία να καταλάβουμε για άλλη μια φορά ότι κανένας “σύμμαχος” δεν θέλει το καλό της χώρας μας και δε θα έρθει να μας βοηθήσει…(κάτι Γάλλοι ΛΟΑΤΚΙ, Αμερικανοί που παρακολουθούσαν με τη βοήθεια της Vodafone τους πολιτικούς μας κλπ κλπ…).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This