Κόμματα-βδέλλες απομυζούν την Ελλάδα

Η καταλήστευση των πόρων ενός ολόκληρου λαού δεν μπορεί και δεν πρέπει να κουκουλωθεί

Must Read

Οι αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τα τεράστια χρέη των κομμάτων στις τράπεζες δεν αφήνει αμφιβολία για το ποιοι και πώς χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. χρωστούν στις τράπεζες περίπου 1 δισ. ευρώ και δεν έχει βρεθεί ούτε ένας εισαγγελέας να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το κολοσσιαίο σκάνδαλο.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Όπως δημοσίευσε χθες στο πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημερίδα μας, «τα συνολικά χρέη του ΠΑΣΟΚ μόνο προς τις τράπεζες ανήλθαν στα 445.824.401,66 ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 47.800.000 ευρώ μέσα σε μόλις έναν χρόνο».

Το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», 1η Αυγούστου 2024

Η εικόνα είναι σχεδόν ταυτόσημη και για το κυβερνών κόμμα.

Η εφημερίδα μας αποκαλύπτει ότι, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2023, «η Νέα Δημοκρατία πέρυσι είχε οφειλές 475.449.832,33 ευρώ σε τράπεζες, έναντι 425.600.611,17 το 2022. Δηλαδή τα χρέη προς τις τράπεζες αυξήθηκαν κατά 49.848.221,16 ευρώ μέσα σε μόλις έναν χρόνο».

Το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», 2 Αυγούστου 2024

Οι Έλληνες δυσκολεύονται να βρουν χρήματα να πληρώσουν τα νοίκια τους, λογαριασμούς ρεύματος, ύδρευσης και τηλεφώνου και τα κόμματα απομυζούν ό,τι έχει απομείνει στην πατρίδα μας με την αγαστή συνεργασία τραπεζιτών που δίνουν θαλασσοδάνεια αλλά και των Αρχών που κάνουν ότι δεν βλέπουν το μεγάλο φαγοπότι.

Είναι άτοπο και συνάμα γελοίο να αναμένει κάποιος ότι υπάρχει πιθανότητα αυτά τα χρεοκοπημένα κόμματα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους. Επίσης, είναι ακόμα πιο γελοίο να πιστέψει οποιοσδήποτε ότι  αυτοί οι οργανισμοί, που παράγουν χρέος, υποτέλεια, ρουσφέτι και διαφθορά, θα… σώσουν την Ελλάδα.

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αναλάβει αυτή την εξωφρενική υπόθεση εισαγγελέας με αίσθηση καθήκοντος, αν υπάρχει, και να οδηγήσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς τούτου του τεράστιου σκανδάλου στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

 

Η καταλήστευση των πόρων ενός ολόκληρου λαού δεν μπορεί και δεν πρέπει να κουκουλωθεί κάτω από ανήθικα νομικίστικα τερτίπια που κατασκευάζουν οι ένοχοι για να εξασφαλίζουν το ακαταδίωκτό τους.

Τέλος, είναι υποχρέωση των τραπεζών να αξιώσουν άμεσα την αποπληρωμή των δανείων των κομμάτων κι αν αυτά δεν ανταποκριθούν να βγάλουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους στο σφυρί, όπως κάνουν με τους δυστυχείς δανειολήπτες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν υπάρχει δημοκρατία ισονομία και δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα. Δικτατορία της αρπαχτής έχουμε. Αν χρωστάει κάποιος πολίτης στο δημόσιο ή στις τράπεζες, με συνοπτικές διαδικασίες τον πετάνε στο δρόμο και του παίρνουν το σπίτι μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Αυτά τα βρωμοκόματα γιατί είναι στο απυρόβλητο από την δικαιοσύνη; Γιατί δεν τα πτωχεύουν να διαλυθούν και να ησυχάσουμε και εμείς:

  2. ΔΕΝ φταίνε τα αποκομματα, ΟΠΟΊΟΣ ΚΙΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑΞΑΝΕ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This