Παύλος Γερουλάνος: Απευθείας διάλογος με πολίτες σε Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά

Must Read

Συνεχίζει την ουσιαστική επαφή με πολίτες, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος περιόδευσε σε Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά.

«Σχέδιο, διάλογος, λύσεις» είναι το τρίπτυχο των συναντήσεων Γερουλάνου με πολίτες, με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ να παρουσιάζει το πολιτικό του σχέδιo, «Αναγέννηση» για το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα, και τους πολίτες να παίρνουν τον λόγο, στο πλαίσιο ενός ουσιαστικού διαλόγου.

«Υπάρχει η βάση για να μπορέσει, και πάλι, το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει στην κοινωνία», είπε ο Παύλος Γερουλάνος, επισκεπτόμενος την Πτολεμαΐδα, την πόλη που βιώνει την κρίση της βίαιης απολιγνιτοποίησης. Όπως τόνισε, κατά τη συνάντησή του με μέλη του Εργατικού Κέντρου, η Κυβέρνηση, «αντί να εντάξει και την τοπική κοινωνία στην εκμετάλλευση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, έσπευσε να την παραδώσει στα χέρια λίγων».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους και φορείς στην Έδεσσα της Πέλλας. Στο επίκεντρο, η αλλαγή του διοικητικού και οικονομικού μοντέλου της χώρας, με τοπικά σχέδια ανάπτυξης «που δεν θα σχεδιάζονται από το Μαξίμου, αλλά από τους ανθρώπους που ζουν στην κάθε περιοχή και νοιάζονται για τον τόπο τους».

Ο Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Τσεπκεντζή, καθώς και με την Κατερίνα Ιγνατιάδου, Δήμαρχο Σκύδρας, που ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του.

Νέα αγροτική πολιτική με κίνητρα και εργαλεία στους Έλληνες παραγωγούς για να ανταγωνιστούν τη διεθνή αγορά, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαμόρφωση εθνικού σχεδίου για την Υγεία και την Παιδεία, ήταν οι προτεραιότητες που έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος ολοκλήρωσε αυτήν την περιοδεία του στη Μακεδονία με μία ακόμη ανοιχτή συνάντηση με πολίτες, στην πόλη των Γιαννιτσών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This