Εκβιασμοί και εξαγορά ψήφων στην Χειμάρρα λίγο προτού ανοίξουν οι κάλπες

Η Ομόνοια κατήγγειλε την εμπλοκή βουλευτή και τοπικών κομματαρχών

Must Read

Πλείστες καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εκβιασμούς από στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας στην Χειμάρρα λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης για την εκλογή δημάρχου.




Η Ομόνοια κατήγγειλε σε σημερινή της ανακοίνωση την εμπλοκή βουλευτή και τοπικών κομματαρχών, και δηλώνει πως τα τεκμήρια δεν θα δημοσιευθούν αλλά θα κατατεθούν στην Δικαιοσύνη.




Φωτογραφία δείχνει κομματάρχες του Σοσιαλιστικού Κόμματος και δημογέροντες δίπλα σε κρατικά οχήματα έξω από το εκλογικό κέντρο του Βαγγέλη Τάβου, υποψηφίου της κυβέρνησης Ράμα. Ο σκοπός της παρουσίας των κρατικών αυτοκινήτων μένει να αποκαλυφθεί.

Φωτό himara.gr

Την ίδια ώρα, στην Χειμάρρα παραμένουν υψηλόβαθμα στελέχη της αλβανικής κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων ο πρώην διοικητής των Μυστικών Υπηρεσιών και νυν στέλεχος του υπουργείου εξωτερικών.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας

«Σωρεία καταγγελιών από όλη την επικράτεια του δήμου και ιδίως από την επαρχία Hore Vranisht, αλλά και από τα χωριά Κεπαρό και Μπόρσι για προσπάθεια εξαγοράς ψηφοφόρων από πρώην έπαρχο του Hore Vranisht και βουλευτή του ΣΚ που κατάγεται από την εν λόγω επαρχία. Σαφώς από το κλιμάκιο της πίεσης δεν απουσιάζουν ούτε και πρόσωπα από το βαθύ παρακράτος για να εντείνουν έτη περισσότερο τον βαθμό της πίεσης. Για τις ανωτέρω καταγγελίες υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία θα θέσουμε στη διάθεση της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.»




Πηγή: himara.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This