Αντί να δώσει εξηγήσεις για τα εκατομμύρια στο Ινστιτούτο της, η Λινού έκανε ανάρτηση για τις επιθέσεις Πολάκη!

Must Read

Την στιγμή που η Αθηνά Λινού θα έπρεπε κανονικά να δώσει εξηγήσεις για τα εκατομμύρια που έλαβε το Ινστιτούτο Prolepsis το οποίο έχει ιδρύσει η ίδια και είναι συμφερόντων του συζύγου της έκανε ανάρτηση σχετικά με τις επιθέσεις που υποστηρίζει πως δέχεται από τον Παύλο Πολάκη

Όπως αναφέρει, μάλιστα, οι επιθέσεις, αποτελούν «αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού»! Λες και δεν θα έπρεπε να απασχολεί τους Έλληνες τα εκατομμύρια που «διοχέτευσαν» μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη στη δομή της…

Συγκεκριμένα, έγραψε σε σημερινή της ανάρτηση:

«Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ”, το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.

Μέχρι σήμερα, επί 9 διαφορετικές κυβερνήσεις υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το πρόγραμμα έχει δώσει 18.700.000 γεύματα σε 198.600 παιδιά, σε 9 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ειδικότερα, έχουν δοθεί περισσότερα από 2.500.000 δωρεάν γεύματα σε σχολεία σε 40 περιοχές, ακόμα και σε δυσπρόσιτες. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία αυτή η ανάγκη δεν θα υπήρχε, ή αυτό το κενό θα το κάλυπτε η πολιτεία.

Στόχος ζωής μου είναι να εφαρμόσει και η Ελλάδα καθολική σίτιση για όλους τους μαθητές, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε μια αντίστοιχη προσπάθεια το 2017 σε δημοτικά σχολεία της χώρας, αλλά δυστυχώς ο εφιάλτης της πείνας συνεχίζεται. Ακόμα και φέτος, σε ορισμένα σχολεία της χώρας μας, η επισιτιστική ανασφάλεια ξεπερνά το 50%. Γι’ αυτό, και έχω ήδη αναδείξει το θέμα στη βουλή 5 φορές, με κύρια την ομιλία μου στις 15/12 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της χώρας».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι αναρτήσεις Πολάκη:

Δείτε επίσης:

Δάκρυσαν οι Έλληνες βλέποντας πόσα έχει εισπράξει το Ινστιτούτο της Αθηνάς Λινού από το σύστημα Μητσοτάκη

Ο Άδωνις «καρφώνει» την Λινού: Ναι, της δίναμε κρατικό χρήμα!

Τα χειροκροτήματα Λινού σε Άδωνι, δεν ήταν κάτι «προσωπικό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οταν ο Πολάκης τους κατηγορεί για διαφθορά που προσπαθούν να εγκρίνουν έργο αξίας 400.000
    στα 1.7εκ και εσύ παίζεις θέατρο και μιξοκλαίς χωρίς λόγο, τότε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ που προσπαθεί
    να αποπροσανατολίσει, γιατί όπως απεδείχθη έχεις ίδια συμφέροντα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This