Βίντεο με τον Άδωνι «ανέβασε» ο Κασσελάκης: «Η εικόνα μιλάει από μόνη της…»

Must Read

Ένα βίντεο από την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο της Κω, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter (X) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε ένα στιγμιότυπο όπου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλούσε με εργαζομένους και μάλιστα το έκανε σε έντονο ύφος, καθώς δεν φαινόταν να του αρέσουν τα παράπονα που άκουγε για τη διάλυση του ΕΣΥ και την εξουθένωση του προσωπικού του νοσοκομείου της Κω.

«Δεν αντέχουμε άλλο, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με αυτή την κατάσταση. Δεν μας σπούδασε κανένα κράτος, μας σπούδασαν οι γονείς μας με το αίμα και το ιδρώτα τους», είπε μία εκ των υγειονομικών που ήταν παρούσα στη συνάντηση, προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης και τόνισε ακόμα πως «αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή».

  • Η ανάρτηση:

Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή.

Δεν… πέρασε καλά σε Κω και Κάλυμνο

Ο Υπουργός Υγείας άκουσε σε υψηλούς τόνους τα παράπονα γιατρών και νοσηλευτών, για την υποστελέχωση στο νοσοκομείο της Κω.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This