Κατάντησαν τη χώρα κομπάρσο σε γειτονιά γεμάτη πρωταγωνιστές

Η χώρα έχει γίνει έρμαιο στα χέρια του Μητσοτάκη και των προσωπικών του σχεδίων

Must Read

Η αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης να διαχειριστεί τα εθνικά μας θέματα οδηγεί σε διαδοχικές και οδυνηρές ήττες. Φτάνοντας στον βαθμό να δημιουργούνται εύλογες απορίες και στον πιο καλοπροαίρετο εκ των πολιτών. Κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο ανίκανος.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Κόντρα, όμως, σε κάθε λογική και διπλωματία σοβαρού κράτους, οι χειρισμοί της κυβέρνησης συνολικά στην εξωτερική πολιτική κατάντησαν τη χώρα κομπάρσο σε μια γειτονιά γεμάτη από πρωταγωνιστές.

Τώρα είναι ο Ράμα που αισθάνεται θριαμβευτής στη Χειμάρρα, σε βάρος της ελληνικής μειονότητας. Το σχέδιό του να εξολοθρεύσει τον Μπελέρη και να τον υποκαταστήσει με τον εκλεκτό του Αλβανού πρωθυπουργού Τάβο ολοκληρώθηκε. Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός να περάσουν τα ελληνικά φιλέτα της «αλβανικής Ριβιέρας» στα χέρια αετονύχηδων.

Πριν από λίγα 24ωρα ήταν ο Σκοπιανός Μίτσκοσκι που ακόμα μία φορά περιφρονούσε επιδεικτικά τις Πρέσπες, προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο την Ελλάδα.

Νωρίτερα ήταν ο Ερντογάν που, αφότου μίλησε για τουρκική μειονότητα στη Θράκη, εισέβαλε σε ελληνικά νερά ανοιχτά της Κάσου. Η ελληνική κυριαρχία βιάστηκε από την Τουρκία, με τον αινιγματικό για τις προθέσεις του Έλληνα πρωθυπουργό να νοιάζεται μόνο να το αποσιωπήσει.

Από τη Μαριούπολη μέχρι τη Χειμάρρα, το Μαξίμου του Μητσοτάκη προδίδει και απογοητεύει την ελληνική ομογένεια. Οι Έλληνες της Μαριούπολης για τον πρωθυπουργό και τον Γεραπετρίτη του είναι απλά αναλώσιμοι για τα όπλα που στέλνει και η ίδια η Ελλάδα στην Ουκρανία. Οι Ελληνες της Χειμάρρας έμειναν ανυπεράσπιστοι μέχρι να φτάσει στο θλιβερό φινάλε το προκλητικό πλάνο του Ράμα.

Στο εξής, στην «οικογενειακή φωτογραφία» με τα κράτη της γειτονιάς μας, Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια θα φαίνονται ψηλότερες. Το σκαμνάκι που πατούν πάνω είναι η Ελλάδα. Επειδή τους το επέτρεψε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και μόνο.

Ο πρωθυπουργός «μανατζάρει» και χτίζει ηγέτες στα γύρω κράτη με το να προσφέρει στον δίσκο την Ελλάδα για σάκο του μποξ.

Με τα καουμποϊλίκια στο Αιγαίο είναι που ο Ερντογάν πλασάρεται ως βαρύ πυροβολικό στη διεθνή διπλωματία.

Ο Μίτσκοσκι, πρωθυπουργός ενός μικρού τεχνητού κράτους, «βρυχάται» με χυδαίο και επιθετικό τρόπο, γνωρίζοντας ότι ο Μητσοτάκης δεν θα αντιδράσει.

Και ο Ράμα τολμά να πλασάρεται ως ευρωπαϊστής, επειδή η ελληνική κυβέρνηση κατάπιε την υπόθεση Μπελέρη και δεν έκανε το παραμικρό για να προστατεύσει τη μειονότητα από τα βρόμικα παιχνίδια των Αλβανών στις εκλογές της Χειμάρρας.

Καμία άλλη κυβέρνηση στον κόσμο δεν αμελεί τόσο απροκάλυπτα το καθήκον της για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας της. Μάλιστα, με την ανάξια κι ανύπαρκτη αντιπολίτευση να ακολουθεί πιστά, μέσω της αφωνίας της και της αυτοδιάλυσής της.

Όσο τα άλλα κόμματα εξουσίας ψάχνουν αφήγημα, πατήματα κι εσωκομματικές ισορροπίες, η χώρα που οφείλουν να υπηρετούν έχει γίνει έρμαιο στα χέρια του Μητσοτάκη και των προσωπικών του σχεδίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΡΕ!! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ. ΤΟ ΆΛΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΈΦΥΓΕ ΑΝΤΊ ΝΑ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΑΝ ΤΟ ΣΤΈΦΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΆΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΆΛΥΣΕ ΤΟ ΣΎΡΙΖΑ Ο Τ Α Ι Λ Ε Ρ!!!!!! ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!

  2. ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΒΟΡΙΔΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΊΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΡΗ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΑΛΛΆ ΕΔΏ ΒΟΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΌΤΙ Ο ΨΕΥΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΆΝΕΙ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΕΙΝΑ ΑΛΉΘΕΙΑ??????? ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΉΚΑΜΕ ΑΥΤΌΝ ΡΕ!!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΌΡΑΓΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΣΤΟΛΉ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΤΟΥΤΟΣ ΜΠΙΖΝΑΔΩΡΟΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This