Ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ: Γεωργιάδης και Μητσοτάκης διαθέτουν δημόσια ή ιδιωτική ασφάλιση;

Must Read

Τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο της Καλύμνου περί δημόσιας υγείας και ιδιωτών, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, εξαπολύοντας επίθεση στον Υπουργό Υγείας και στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για το σχέδιό της που εξελίσσεται αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «ύπουλη δήλωση» του Άδωνι Γεωργιάδη και τον καλεί να απαντήσει, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ερώτημα «που τους έχει απευθύνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: διαθέτουν δημόσια ή ιδιωτική ασφάλιση;»

  • Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα, είναι και το ιδιωτικό», αποφάσισε να μας «ενημερώσει» σήμερα ο υπουργός (διάλυσης της δημόσιας) Υγείας.

Επιβεβαιώνοντας ότι το διακηρυγμένο σχέδιο της ΝΔ για ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας δεν καταλαβαίνει από θερινές διακοπές.

Αλλά και υπενθυμίζοντας ότι, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να το υλοποιήσει, μετέρχεται κάθε πιθανό επιχείρημα.

Η ύπουλη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη, με βάση την οποία το δημόσιο σύστημα υγείας εκλαμβάνεται ως ενιαίο με το ιδιωτικό, ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα για ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος με το εξής απλό επιχείρημα: αφού ο πολίτης πληρώνει στο ιδιωτικό (που αποτελεί, υποτίθεται, τμήμα του «ενιαίου δημόσιου συστήματος»), γιατί να μην πληρώνει και στο άλλο;

Αυτή είναι η ανομολόγητη πρόθεση και στόχευση κάθε νεοφιλελεύθερου. Την οποία προσπαθεί να επιβάλλει (πρώτα) ιδεολογικά με τέτοια, δήθεν αθώα, σχήματα λόγου. Και μετά να προχωρήσει στις ανάλογες πράξεις.

Από τον κ. Γεωργιάδη δεν περιμένουμε καν να αναζητήσει προσχήματα όταν θα συνεχίσει τις «μεταρρυθμίσεις» του.

Τουλάχιστον, με όση αξιοπρέπεια του έχει απομείνει (;), ας απαντήσει, μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, στο ερώτημα που τους έχει απευθύνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: διαθέτουν δημόσια ή ιδιωτική ασφάλιση;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This