Πουλάει τρέλα η Βούλτεψη

Must Read

Τρέλα πουλάει η Σοφία Βούλτεψη, αφού επιχειρεί τώρα να παίξει με τη νοημοσύνη των Ελλήνων και των Ελληνίδων, ρίχνοντάς τους στάχτη στα μάτια, ενώ προχθές… τους έστειλε για διακοπές στο χωριό.

Η υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν αναίρεσε την ανάλγητη και αναίσθητη δήλωσή της «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, μπορούν να πάνε στο χωριό, να πάνε στην ενδοχώρα, σίγουρα υπάρχει ένα ζήτημα στα νησιά, δεν υπάρχει αμφιβολία», επιλέγοντας να επιτεθεί στην αντιπολίτευση, αντί να δώσει εξηγήσεις.

Ρεσιτάλ κυνισμού

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να παραμένει στη θέση της σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο υπουργείο, με δεδομένο ότι δίνει μέρα παρά μέρα ρεσιτάλ κυνισμού από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αρχικές δηλώσεις της, η Σοφία Βούλτεψη αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Σε τηλεοπτική συζήτηση για το ύψος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αφού επανέλαβα πολλές φορές ότι πρόκειται για σύνθετο πρόβλημα για το οποίο αναζητούνται και πρέπει να βρεθούν λύσεις, αφού δήλωσα ότι οι διακοπές είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αφού είπα ότι δεν μπορείς να λες “θα δουλεύεις όλον τον χρόνο και δεν θα πας πουθενά”, προχώρησα στην απλή διαπίστωση ότι “οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους”, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει λύση, να πάνε στο χωριό ή στην ενδοχώρα».

Συγχρόνως όμως καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ «ολοκληρωτική πρακτική της δολοφονίας χαρακτήρων και γλώσσα του μίσους». «Ετσι, “καλλώπισαν” την τρόικα και την είπαν “θεσμούς” και βάφτισαν το Μνημόνιο… Κοινωνικό Συμβόλαιο με την Ευρώπη. Προφανώς το “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς τούς επιτρέπει κάθε λογής ανηθικότητα» επιμένει η ίδια.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This