«Να δώσουμε στην Αυτοδιοίκηση την εξουσία που χρειάζεται», το μήνυμα του Παύλου Γερουλάνου

Η επίσκεψή του στο Ηράκλειο της Κρήτης

Must Read

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, περιόδευσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και είδε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε αυτά τα προβλήματα αναφέρεται σε ανάρτησή του στα social media:

«Λειψυδρία, ακρίβεια, έργα στο οδικό δίκτυο όπως ο ΒΟΑΚ που έχουν μείνει πίσω και δημιουργούν μεγάλες δυσκολίες στις μετακινήσεις κατοίκων, τουριστών και αγαθών είναι μερικά από αυτά» αναφέρει και συνεχίζει: «Αυτά τα ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεών μου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Μινώα-Πεδιάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη και τον Δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, όπως και στη συνάντηση με φίλους και μέλη του κόμματος τόσο στο Ηράκλειο όσο και στις Μοίρες Ηρακλείου».

Και καταλήγει υπογραμμίζοντας πως πρέπει να δοθούν εξουσίες στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, ώστε να μπορούν να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία:

«Οφείλουμε να κοιτάξουμε τα προβλήματα κατάματα. Να δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς την εξουσία που χρειάζεται για να μπορέσουν να τα λύσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This