Ξέσπασμα οργής κατά του Μητσοτάκη στην Πεντέλη!

Στρατιά αστυνομικών στην περιοχή

Must Read

Οργή λαού στην Πεντέλη κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα της Τρίτης. Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα καμένα της μεγάλης φωτιάς στην βορειοανατολική Αττική. Με γιουχαΐσματα και συνθήματα εναντίον του, οι πυρόπληκτοι διατρανώνουν την αγανάκτησή τους για το ανύπαρκτο επιτελικό κράτος, το έλλειμμα πρόβλεψης πυρκαγιών και της αντιμετώπισής τους.

Τα βίντεο μιλούν από μόνα τους

 

«Μητσοτάκη κάθαρμα»

Στρατιά αστυνομικών στην Πεντέλη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στα καμένα

Στην πυρόπληκτη Πεντέλη όπου κάνει αυτοψία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις διακοπές του, έχουν παραταχθεί από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. διενεργούν ελέγχους στην περιοχή από χθες, με τους κατοίκους να δυσανασχετούν. Πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πυρόπληκτους και περιβαλλοντολογικές οργανώσεις.

Ο Μητσοτάκης έχει αποφύγει την προσωπική επαφή με τους πολίτες, μετά το ξέσπασμα της φωτιάς στον Βαρνάβα που επεκτάθηκε και κατέκαψε τη βορειοανατολική Αττική, μπαίνοντας στον οικιστικό ιστό.

Ο πρωθυπουργός φρόντισε να πάει στην αεροπορική βάση στην Ελευσίνα, κάνοντας σόου μπροστά στις κάμερες, με κομπάρσους τους ήρωες πιλότους και στη συνέχεια επέστρεψε ανέμελος στο πρόγραμμα των διακοπών του.

«Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική, και να διαβεβαιώσω τους -ευτυχώς λίγους– συμπολίτες μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά ότι η Πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει» είπε με κυνικό τρόπο ο Μητσοτάκης, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά για τη γυναίκα που απανθρακώθηκε μέσα στην επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2017 έως τις 13 Αυγούστου 2024, 13 μεγάλες πυρκαγιές έχουν κατακάψει πάνω από 700.000 στρέμματα, σύμφωνα με τα δεδομένα της Υπηρεσίας Ταχείας Χαρτογράφησης «Copernicus» και του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS). Από αυτά τα 700.000 στρέμματα, περισσότερα από 600.000 στρέμματα δασικής έκτασης στην Αττική κάηκαν στην πενταετία που είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.




Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Από την παράσταση το “μεγάλο μας τσίρκο” στίχοι Ιάκωβου Καμπανέλλη μουσική Σταύρου Ξαρχάκου και τραγουδούσσε ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης.
    “…….
    Κι όπου φοβάται φωνή ν’ ακούει απ’ το λαό
    Σ’ ερημοτόπο ζει και βασιλεύει
    Κάστρο φυλάει ερημικό
    Έχει το φόβο φυλαχτό
    Όπου φωνή φοβάται ν’ ακούει απ’ το λαό
    ……”
    Κάθε ομοιότητα με το σημερινό …απλή …σύμπτωση!!!

  2. Τα πιστωτικά μόρια άνθρακα (carbon credits).

    ……….. ………. …….. ……
    Για αυτο αφηνεις να καουν τα δαση να τα κανεις ιδιωτικα..

    • Σωστά, σωστά. Αιώνιοι τροτσκιστές και το δείχνουν όπου βρουν ευκαιρία,δεν τους νοιάζει ότι έτσι μειώνουν την έκταση της οργής.

    • Αυτό μόλις σκέφτηκα και εγώ. Αυτοί οι άθλιοι …. κομμουνιστές καπελώνουν τα πάντα και γι’ αυτό προκαλούν το αντίθετο αποτέλεσμα …

  3. Μόνο εσείς δυστυχώς δείχνετε την υποδοχή που του επεφύλαξαν .όλα τα σαιτ αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια το θάψανε το θέμα όπως και την αντίδραση των πολιτών της Ρόδου όταν πήγαν κάποιοι για να κάνουν έκθεση για ανενογενητριες στα καμένα.

  4. Σιγά τά αίματα φίλε Νίκο. Όσο δεν τελειώνουν τίς δουλειές τους ( τό μεγάλο φαγοπότι τών θησαυρών τού Αιγαίου) όι εγχώριοι απατρίδες ολιγαρχες με συμμάχους τά διευθαρμενα μέσα, δηλαδή το οριστικό ξεπούλημα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στον Ερντογάν πού μόνο ένας πραγματικά ηλίθιος – τενεκές ” προθυπουργος” θά εκτελούσε αγογγιστα τις εντολές τους , μην περιμένεις ΤΊΠΟΤΑ. Άσε ήσυχο τόν κάποτε ΛΑΌ πού έγινε λαός στον καναπέ του γιατί μπορεί νά τού πονέσουν τά πόδια αν σηκωθεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This