Η απάντηση του Γιάννη Καλλιάνου στις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ για «πολλαπλό» σκάνδαλο

«Ψάξτε να βρείτε τους παράνομους και αφήστε εμένα που δεν έχω περάσει ποτέ ούτε έξω από δικαστήριο στη ζωή μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη δικαιοσύνη»

Must Read

«Προς ΟΙΕΛΕ και κάθε άλλον που προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά μου και την ηθική». Έτσι ξεκινά την ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στα όσα κατήγγειλε νωρίτερα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) για εκπαιδευτικό, εργασιακό, φορολογικό και ασφαλιστικό σκάνδαλο, αναφέροντας ότι είναι ιδιοκτήτης «παράνομου Κέντρου Μελέτης» και προσπαθεί να «αποφύγει την υπαγωγή στη νομοθεσία περί Φροντιστηρίων».

Ο μετεωρολόγος τονίζει ότι εντός της ημέρας θα σταλεί εξώδικο «σε όποιον προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά μου και να με βλάψει οικονομικά και ηθικά», προσθέτοντας ότι «όποιος επιχειρεί να αμαυρώσει το όνομά μου, να με βλάψει και να εμποδίσει την επιχείρησή μου, που με πολύ κόπο δημιούργησα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη».

  • Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ:

Προς ΟΙΕΛΕ και κάθε άλλον που προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά μου και την ηθική.

  1. Μέσα στη μέρα θα σταλεί εξώδικο, από τον δικηγόρο μου κ. Κούγια, σε όποιον προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά μου και να με βλάψει οικονομικά και ηθικά.
  2. Κινούμαι πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα. Όποιος επιχειρεί να αμαυρώσει το όνομά μου, να με βλάψει και να εμποδίσει την επιχείρησή μου, που με πολύ κόπο δημιούργησα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
  3. Και απαντώ:
    Η επιχείρηση που δημιούργησα ΔΕΝ είναι φροντιστήριο, είναι μια δομή που λειτουργεί ως Κέντρο Μελέτης. Θα έρχονται δηλαδή τα παιδιά καθημερινά και θα τα βοηθούν οι Εξειδικευμένοι Καθηγητές μας για τη μελέτη τους για την επόμενη μέρα.
  4. Η δομή αυτή αφορά σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Α’ Λυκείου, δηλαδή σε παιδιά που θέλουν βοήθεια για την καθημερινή τους μελέτη και ΟΧΙ φροντιστηριακό μάθημα. Ποιός νόμος λέει ότι απαγορεύεται να κάνεις μελέτη σε παιδιά του Γυμνασίου και Α’ Λυκείου ;
  5. Έχουν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφαλείας σε έναν χώρο εξαιρετικό. Οι αίθουσες, οι διάδρομοι, τα παράθυρα, οι τουαλέτες, τα θρανία, τα έπιπλα, οι σημάνσεις, όλα είναι σχεδιασμένα και τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει 100% ασφάλεια για τους μαθητές και είναι όλα προβλεπόμενα. Καλώ όποιον θέλει να έρθει να ελέγξει το χώρο
  6. Έχω κάνει έναρξη εταιρείας πριν από λίγους μήνες, κανονικότητα και νομιμότατα. Είμαι φορολογικά ενήμερος και γι αυτό δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαφημίζω δημόσια την επιχείρηση μου. Ίσα ίσα το κάνω με καμάρι !
  7. Δεν είμαστε φροντιστηριακός οργανισμός, εμείς απλά βοηθάμε τα παιδιά να μελετήσουν για την επόμενη μέρα και τα επιτηρούμε για αυτό.
  8. Προτρέπω όποιον θέλει να έρθει να ελέγξει τους χώρους μας και θα καταλάβει αν εργαζόμαστε για την ασφάλεια των παιδιών ή όχι. Κοιτάξτε αυτούς που κάνουν χώρους σε υπόγεια, που βάζουν 10 μαθητές μέσα σε τάξεις, που προσλαμβάνουν φοιτητές και όχι καθηγητές, που δίνουν ελάχιστα χρήματα στους εργαζομένους τους, που δεν κολλάνε ένσημα και που αποκρύπτουν εργαζομένους. Εγώ εγώ την τιμή να προσλαμβάνω μόνο εξειδικευμένους καθηγητές με Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές διατριβές, και να τους πληρώνω με πάνω από 10 ευρώ την ώρα, με όλα τα ένσημα, τις άδειες και τα δώρα τους.
  9. Αν είχα φροντιστήριο προφανώς θα ήθελε συγκεκριμένη άδεια. Δεν υπάρχει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο όμως για τις δομές αυτές, που είναι χώροι μελέτης, σαν αναγνωστήρια δηλαδή με επιτηρητές Καθηγητές. Για να ανοίξεις Κέντρο Μελέτης, όπως χιλιάδες άνθρωποι έχουν κάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, χρειάζεται έναρξη επιχείρησης με έδρα το Κέντρο Μελέτης, τους κατάλληλους ΚΑΔ για την εκπαίδευση, και να κάνεις όλες τις νόμιμες και λογιστικές διαδικασίες με POS, ταμειακές και αποδείξεις.
  10. Δεν έχω ούτε Φροντιστήριο, ούτε Πληροφορική, ούτε Ξένες γλώσσες, ούτε Ρομποτική ούτε τίποτα από όλα αυτά. Κάνουμε ΜΟΝΟ Μελέτη στους μαθητές μας οι οποίοι δεν έχει σημασία τι τάξη πάνε από τη στιγμή που επιθυμούν μελέτη και ΟΧΙ Φροντιστήριο. Θέλουν δηλαδή βοήθεια στο διάβασμά τους. Γι’ αυτό και δεν κάνουμε σε Β’ και Γ’ Λυκείου που θέλουν σωστά τα παιδιά φροντιστήριο και προετοιμασία για τις πανελλήνιες.

Ψάξτε να βρείτε τους παράνομους και αφήστε εμένα που δεν έχω περάσει ποτέ ούτε έξω από δικαστήριο στη ζωή μου.Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη δικαιοσύνη. Γιατί μάλλον ενοχλεί όταν κάποιος επιχειρεί και μάλιστα προς το συμφέρον των παιδιών και των γονιών τους. Στη ζωή μου δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα. Άρα όλοι εσείς που επιθυμείτε να με βλάψετε, θα με βρείτε απέναντι σας στη δικαιοσύνη.
Ντροπή σας! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This