«Ρουκέτα» Καραμέρου για τον Παύλο Μαρινάκη και το Λαγονήσι!

Η διαμονή του κυβερνητικού εκπροσώπου σε πολυτελές ξενοδοχείο και η αναμονή του επιχειρηματία για την παραλία Πεύκο

Must Read

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος προκάλεσε… ταχυπαλμίες στο στούντιο του ΣΚΑΪ όπου βρέθηκε καλεσμένος σήμερα (Τετάρτη), αποκαλύπτοντας κυβερνητική μεθόδευση για το Λαγονήσι, σε γνωστό ξενοδοχείο του οποίου φιλοξενήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Μαρινάκης πλήρωσε τη διαμονή του στο ξενοδοχείο μόνο όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα!

Ένα θέμα που φαίνεται να έχει διαστάσεις και «οσμή» σκανδάλου, καθώς ο Γιώργος Καραμέρος είπε ακόμα ότι στον επιχειρηματία του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω της ΕΤΑΔ «ετοιμάζεται να εκχωρήσει 46 στρέμματα παραλίας (σ.σ. η παραλία Πεύκο) και να την περιφράξει»!

Αφού πρώτα η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ Μαρία Τσιλινικου έκανε ουσιαστικά… πολιτική τοποθέτηση που διήρκεσε 1:03 λεπτά, στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμέρος «όπλισε» και… εκτόξευσε τη «ρουκέτα» για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη:

«Αυτή τη γραμμή τη φτιάχνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όντας σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, όπου πλήρωσε αφού πρώτα δημοσιοποιήθηκε η φιλοξενία του σε ένα ξενοδοχείο του οποίου ο επιχειρηματίας περιμένει να πάρει από το ΤΑΙΠΕΔ 46 στρέμματα παραλίας. Εμείς δεν ήμασταν μόνο στα μέτωπα της πυρκαγιάς, ήμασταν και στο Λαγονήσι όπου η Κυβέρνηση μέσω της ΕΤΑΔ ετοιμάζεται να εκχωρήσει 46 στρέμματα παραλίας και να την περιφράξει βάσει μιας απόφασης του 1978, γιατί μιλάμε για πισίνες, βόθρους και άλλα τινά αυτό το καλοκαίρι, να απαγορεύσει την πρόσβαση των πολιτών σε μία ελεύθερη παραλία, στην παραλία Πεύκο στο Λαγονήσι, 46 στρέμματα».

  • Δείτε το βίντεο:

Η απάντηση του Μαρινάκη

«Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργος Καραμέρος προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και καθ’ όλα ανυπόστατες δηλώσεις σε βάρος μου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει: «Η χυδαιότητά του έφτασε στο σημείο να εργαλειοποιήσει διακοπές τεσσάρων ημερών με τη γυναίκα και το παιδί μου, για τις οποίες έχω όλα τα νόμιμα παραστατικά, με ημερομηνίες προγενέστερες οποιουδήποτε ανώνυμου δημοσιεύματος. Αύριο το πρωί θα κοινοποιήσω εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία στον κ. Καραμέρο, ζητώντας του να ανακαλέσει, διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συριζέικα παραμύθια. Την στιγμή μάλιστα που ο ΣΎΡΙΖΑ διαλύεται και ο αλήτης Ευρωβουλευτής Νίκος Παπάς, υβρίζει την Ελληνική Αστυνομία. Εκεί στο ΣΎΡΙΖΑ, άντε και γ@μηθείτε όλοι σας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This