Τελειώνει η θητεία των Τούρκων αντιπρόξενων και έτρεξαν να χαιρετήσουν τον ψευτομουφτή!

Δεν κρύβει τα σχέδιά της για τη Θράκη η Άγκυρα

Must Read

Γνωστός ο ρόλος του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, καθώς αποτελεί το μακρύ χέρι της Άγκυρας στη Δυτική Θράκη.

Ρόλο που δεν κρύβει άλλωστε, με τον κάθε φορά πρόξενο και τους αντιπρόξενους να αποδεικνύουν ποια ακριβώς είναι τα σχέδια της Τουρκίας για τη Θράκη.

Τέλος Αυγούστου λήγει η θητεία των Barış Çulha και Subutay Koç και δεν έχασαν την ευκαιρία να τρέξουν σε κάθε παράνομο σύλλογο που αυτοαποκαλείται «τουρκικός», καθώς και σε άκρως ύποπτες εκδηλώσεις που διοργανώνουν οργανώσεις που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα.

Βεβαίως πήγαν να αποχαιρετήσουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», όπου και τους υποδέχτηκε ο περιβόητος Οζάν Αχμέτογλου και άλλα στελέχη. Μάλιστα ο Αχμέτογλου τους έκανε και δώρα, πίνακες του Ρολογιού της Ξάνθης και του Τζαμιού Pazaryeri.

Ο αντιπρόξενος Barış Çulha και ο Subutay Koç επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον ψευτομουφτή Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα, ο οποίος μάλιστα τους ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες τους. Τι είδους είναι αυτές οι «υπηρεσίες», το αντιλαμβανόμαστε όλοι μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This