Μια από τα ίδια ο Ερντογάν: Για να ζήσουμε ειρηνικά πρέπει να έχουμε αποτελεσματικό Ναυτικό στην «Γαλάζια Πατρίδα» μας

Οι προκλήσεις του είναι συνεχείς και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει διακοπές

Must Read

Στο Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας εντάχθηκε νέο υποβρύχιο «Τύπου 214», το οποίο κατασκευάστηκε σε εγχώρια ναυπηγεία με τεχνογνωσία και συνεργασία της γερμανικής Thyssenkrupp. O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν άφησε την ευκαιρία να επανέλθει στην ρητορική περί «Γαλάζιας Πατρίδας» στο Αιγαίο. Οι προκλήσεις του Τούρκου προέδρου είναι συνεχείς και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ατέρμονες διακοπές.

«Με την υλοποίηση όλων αυτών των έργων, οι ναυτικές μας δυνάμεις θα αποκτήσουν πολύ ανώτερες δυνατότητες και θα υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας στην “Γαλάζια Πατρίδα”» δήλωσε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει το Σάββατο ο ανταποκριτής της ΕΡΤ.

«Γνωρίζουμε ότι για να ζήσουμε ειρηνικά στα εδάφη μας, πρέπει να έχουμε ένα αποτελεσματικό Ναυτικό στην “Γαλάζια Πατρίδα” μας. Από το 2002, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις σε κάθε τομέα με το σύνθημα “Ισχυρή Τουρκία, Ισχυρός Στρατός”» τόνισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε:

«Είμαστε μια χώρα που περιβάλλεται από τρεις πλευρές από θάλασσες και τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα πάνω μας. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο μιας γεωγραφίας, που υπήρξε επί αιώνες θέατρο παγκόσμιων συγκρούσεων».

Πηγή φωτό: Twitter Erdogan

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This