Αδιόρθωτος και επικίνδυνος ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έχει αποθρασυνθεί σπάζοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ προκλήσεων μετά το άλλο, διότι δεν υπάρχει κανείς να τον μαζέψει

Must Read

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους και την αξία τους. Αυτό που καταφέρνει καθημερινά με τη στάση και τις δηλώσεις τους είναι ο απόλυτος ευτελισμός των πάντων, αλλά και ταυτόχρονα να εκτοξεύει την οργή ολοένα περισσότερων ανθρώπων στα ύψη.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Η περίπτωσή του δεν έχει προηγούμενο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι βρίσκει και τα κάνει. Έχει αποθρασυνθεί σπάζοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ προκλήσεων μετά το άλλο, διότι δεν υπάρχει κανείς να τον μαζέψει και να τον βάλει στη θέση του. Κι αυτός που όφειλε και οφείλει να το κάνει δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Δεν ξεχνάμε ότι ο κ. Γεωργιάδης, εκτός από υπουργός Υγείας, παραμένει και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επομένως διπλή κορυφαία ιδιότητα και ο άμεσος προϊστάμενός του και στις δύο περιπτώσεις είναι ο Κ. Μητσοτάκης.

Κανονικά, τόσο ως πρόεδρος της κυβέρνησης όσο και ως πρόεδρος του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε προ πολλού αν όχι να είχε στείλει στο σπίτι του τον ανερμάτιστο πολιτικά υπουργό και αντιπρόεδρό του, τουλάχιστον να τον είχε ανακαλέσει στην τάξη και να τον είχε θέσει υπό αυστηρούς περιορισμούς.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει και ο πιο αδαής -εκτός από τους λίγους πωρωμένους και κομματικά εμπαθείς και φανατισμένους- ότι ο κ. Γεωργιάδης, στην προσπάθειά του να λειτουργήσει ως βασιλικότερος του βασιλέως και για να βγει, όπως νομίζει, κερδισμένος πολιτικά και προσωπικά ο ίδιος, προκαλεί τεράστια ζημιά στην ήδη τραυματισμένη εικόνα της κυβέρνησης.

Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, το παράκανε. Οι προσβλητικές και απαξιωτικές δηλώσεις του για τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα και παραλίγο να φτάσει όχι μόνο στο Χαλάνδρι αλλά και στην… Ομόνοια δεν ήταν η μόνη επίδειξη θράσους.

Τουλάχιστον δεν βρέθηκε κανείς από τους δικούς του να του θυμίσει με τι άνεση έλεγε τα εντελώς αντίθετα για πυρκαγιές κατά το παρελθόν και πριν βρεθεί αγκαλιά με την υπουργική καρέκλα της Ν.Δ.; Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι έτσι συμπεριφέρεται εφ’ όλης της ύλης ως πολιτικός χαμαιλέων.

Σαν να μην έφταναν αυτά, όμως, ακόμη και στο πεδίο αρμοδιοτήτων του ως υπουργός Υγείας υπερέβη για άλλη μια φορά τα εσκαμμένα. Επί των ημερών του, η διάλυση στη δημόσια υγεία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όπως φαίνεται και από τα τραγικά περιστατικά που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο.

Όμως, ακόμη και για τον θάνατο μιας 65χρονης τουρίστριας έξω από Κέντρο Υγείας που… δεν λειτουργούσε στον Αλμυρό Μαγνησίας, αντί να σκύψει πάνω από το τραγικό γεγονός με μια στοιχειώδη ενσυναίσθηση, άρχισε να ξεστομίζει απίστευτες ασυναρτησίες και δικαιολογίες, αποδεικνύοντας ότι είναι αδιόρθωτος και επικίνδυνος συνάμα…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This