«Βλέπει» Βουλή η Πόπη Τσαπανίδου και μπλοκάρει τα σχέδια Κασσελάκη για να μπει

Must Read

Μετά τη παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου, η Πόπη Τσαπανίδου θα κληθεί να ορκιστεί βουλευτής στη θέση του στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα επόμενα βήματα για την πλήρωση της βουλευτικής έδρας είναι τα εξής:




  • Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι, βάσει του Συντάγματος, δικαίωμα του βουλευτή. ‘Απαξ και υποβληθεί δεν ανακαλείται
  • Την παραίτηση ακολουθεί η ανακοίνωσή της στην Ολομέλεια της Βουλής. Μετά την ανακοίνωση ακολουθεί η πλήρωση της έδρας σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία. Εν προκειμένω θα κληθεί να ορκιστεί και να αναλάβει καθήκοντα η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π.Τσαπανίδου.

Στα Χανιά, ενόψει του γάμου του, ο Κασσελάκης

Στα Χανιά βρίσκεται από χθες, Κυριακή (25/08), ο Στέφανος Κασσελάκης ενόψει του γάμου του με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ και του τετραήμερου γλεντιού, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα, στις 16:00, την τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή και θα συζητήσει με τα μέλη της για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Στη συνάντηση αυτή δεν θα είναι «παρών» ο Παύλος Πολάκης, ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, καθώς δεν θα βρίσκεται εκεί.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Βοτανικό Κήπο Χανίων, πολύ κοντά στο χωριό Σκινές, τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This