Λινού τέλος – Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Την «έφαγαν» οι μπίζνες του Ινστιτούτου Prolepsis και οι αποκαλύψεις Πολάκη; - Οδεύουν προς αποκατάσταση οι σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη;

Must Read

Ραγδαίες, όσο και αναμενόμενες, είναι οι εξελίξεις για μία ακόμη ημέρα στην Κουμουνδούρου. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποστείλει επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής, με την οποία ενημερώνει ότι προχωρά στη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.




 

Κατά πληροφορίες, το αίτημα Κασσελάκη για παραίτηση της κ.Λινού της σχετίζεται με τις ανεπαρκείς εξηγήσεις της προς την ηγεσία του κόμματος για το Ινστιτούτου Prolepsis και τα εκατομμύρια κρατικών επιδοτήσεων που εισέπραξε.

Επίσης, το «αντάρτικο» κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ψήφισε κατά της αποπομπής του Σωκράτη Φάμελλου, φαίνεται ότι επίσης έπαιξε τον ρόλο του στις διαφαινόμενες εξελίξεις…




 

Δεν είναι λίγοι ωστόσο εκείνοι που δίνουν και μια άλλη διάσταση στο θέμα, κάνοντας λόγο για δικαίωση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με συνεχείς αποκαλύψεις εξέθεσε τις μπίζνες του Ινστιτούτου Prolepsis με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι κινήσεις στην εσωκομματική σκακιέρα της Κουμουνδούρου είναι συνεχείς, με τον Στέφανο Κασσελάκη να προσπαθεί να «επιβιώσει» και να επιχειρεί αποκατάσταση των σχέσεων με τους δύο πόλους πάνω στους οποίους βασίστηκε (Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης) για να κερδίσει πέρυσι την εσωκομματική εκλογή και να γίνει Πρόεδρος.




 

Τα δύο ερωτήματα είναι:

  1. Τι θα γίνει τελικά με την Αθηνά Λινού; Θα αναδειχθεί η αλήθεια με το Ινστιτούτο;
  2. Με την κίνηση αυτή κι ενόψει της «μητέρας των μαχών» (στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις 7-8 Σεπτεμβρίου), θα «επουλωθούν» τα… τραύματα στη σχέση Κασσελάκη-Πολάκη;

Ίδωμεν.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη μετά τη διαγραφή της Λινού

O Παύλος Πολάκης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με τις πληροφορίες για την επικείμενη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων σε ανάρτησή του στα social media κάνει λόγο για «Απλά δικαίωση»:

«Τι να πω τωρα….

ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!

(και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου … εντος και εκτος..)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!».

 

Δείτε επίσης: Προσοχή εύφλεκτο: «Μπαρουτιασμένο» παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τη «μητέρα των μαχών»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η ύαινα που έφερε ο Αλεκσεις το 23 για να σώζει τον λαό !!
    Μόνο η μύτη του παγόβουνου στις υπόγειες διαδρομές της μαφίας που ξεκοκαλιζει τον λαό και την χώρα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This