«Χαρτοπόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-Λινού μετά τη διαγραφή «για λόγους διαφάνειας»: «Η έδρα ανήκει στο κόμμα κι όχι στην ίδια»

Η εσωκομματική... σκακιέρα έχει πάρει «φωτιά» στην Κουμουνδούρου!

Must Read

Η μάχη χαρακωμάτων ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αθηνά Λινού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, υπό το… άγρυπνο βλέμμα του Παύλου Πολάκη, ο οποίος φαίνεται να είναι «σημείο αναφοράς» σε όλο αυτό το ντόμινο που ξεκίνησε στην Κουμουνδούρου και είναι άγνωστο πού θα καταλήξει.

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση της βουλευτού που διεγράφη σήμερα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος– και το μήνυμά της στον Στέφανο Κασσελάκη ότι ούτε παραιτείται, ούτε παραδίδει την έδρα της, η Κουμουνδούρου αντεπιτέθηκε, βγάζοντας διευκρινιστική ανακοίνωση.




Στο νέο επεισόδιο της κόντρας, διευκρινίζεται από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι  η διαγραφή της από την Κ.Ο αποφασίστηκε «για λόγους διαφάνειας» και τονίζεται πως «υπέγραψε τον κανονισμό της Κ.Ο του κόμματος που αναφέρει ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα, όχι στην ίδια».

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο λόγος της διαγραφής είναι οι κρατικές επιχορηγήσεις του Ινστιτούτου Prolepsis -συμφερόντων της οικογένειας της Αθηνάς Λινού- και η ανεπαρκής παροχή διευκρινίσεων και στοιχείων για την υπόθεση.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εντολή του Προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη, προχώρησε σε διαγραφή της κ. Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. του κόμματος για λόγους διαφάνειας.

1. Ουδέποτε αμφισβητήθηκαν οι 25.000 ψήφοι που η κ. Λινού έλαβε ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

2. Η κα. Λινού απέφυγε να παράσχει τις διευκρινίσεις και τα στοιχεία που της ζητήθηκαν, κάτι που εξακολουθεί να πράττει και με τη σημερινή δήλωσή της. Ως γνωστόν, είναι αναφαίρετο δικαίωμα η μη αυτοενοχοποίηση…

3. Όταν ορκίστηκε βουλευτής υπέγραψε τον κανονισμό της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο οποίος αναφέρει ρητά πως η έδρα ανήκει στο κόμμα κι όχι στην ίδια.​







Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This