Ατέλειωτη διελκυστίνδα: «Συνεχίζω δικαστικά» διαμηνύει η Αθηνά Λινού

Κόντρα στην κόντρα

Must Read

Συνεχίζεται αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται εδώ και μήνες στην Κουμουνδούρου, με τους «πρωταγωνιστές» να δίνουν όλο και πιο κακοστημένες «παραστάσεις».

Μήνυμα στον Παύλο Πολάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη έστειλε εκ νέου η Αθηνά Λινού με νέα ανάρτησή της το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που διευκρίνιζε ότι η διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, έγινε για «λόγους διαφάνειας» και την καλούσε να παραδώσει τη βουλευτική της έδρα, η οποία «ανήκει στο κόμμα κι όχι στην ίδια».

Η κ.Λινού υπερασπιζόμενη τον εαυτό της αναφορικά με τις κρατικές επιδοτήσεις και το deal με τα σχολικά γεύματα του Ινστιτούτου Prolepsis, συμφερόντων της οικογένειάς της, ανήρτησε απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχολιάζοντας ότι «το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει να παρέμβει για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού, έχει ήδη αποφανθεί, και μάλιστα με την πιο σημαντική σύνθεσή του», για το θέμα αυτό.

Μάλιστα, καλεί τους «ενδιαφερόμενους» να διαβάσουν «την απόφαση 855/2017 από τη Μείζονα Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου» (σ.σ. του 2017 βέβαια, όχι πρόσφατη), κάνοντας λόγο για «αυτόκλητους δικαστές» και «δημόσιους κατήγορους» που «δήθεν ενδιαφέρονται για τη νομιμότητα».

«Συνεχίζω δικαστικά», διαμηνύει καταλήγοντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Αναλυτικά:

Oι αυτόκλητοι δικαστές και δημόσιοι κατήγοροι που δήθεν ενδιαφέρονται για τη νομιμότητα, πρέπει πάνω απ’ όλα να λάβουν υπόψη τους τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει να παρέμβει για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού, έχει ήδη αποφανθεί, και μάλιστα με την πιο σημαντική σύνθεσή του.
Νομικά, ηθικά και πολιτικά, το ζήτημα είναι απολύτως σαφές. Ας μπουν στον κόπο, έστω και τώρα, οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν την απόφαση 855/2017 από τη Μείζονα Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Συνεχίζω δικαστικά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This