Όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη ο νέος πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς

Επεσήμανε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι κεφάλαιο για την Αριστερά» και πως «είναι μικρός για να συνταξιοδοτηθεί»

Must Read

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Παππάς με τη νέα του πλέον ιδιότητα, εκείνη του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Open αναφέρθηκε τόσο στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανακάμψει και να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανακάμψει από την εικόνα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή διότι έχει ένα οπλοστάσιο που μένει αναξιοποίητο. Στις αρχές του χρόνου είχαμε πάλι μία αναταραχή και χαμηλές δημοκοπικές πτήσεις. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποφασίσαμε να μη βάλουμε σε δοκιμασία τον κόσμο που μας παρακολουθεί και τα μέλη μας και υπήρξε μία πορεία ανάκαμψης που έφερε ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Οι καταγεγραμμένες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κινήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Υπάρχει ευρεία πλειοψηφία στη βάση που θέλει να πάμε μπροστά».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Θα πάρουμε πρωτοβουλίες για να συγκροτηθεί μία ευρεία εκλογική προοδευτική συμμαχία. Έχουμε πολλά να κάνουμε γι’ αυτό. Αυτή την προοπτική της ευρείας συμμαχίας των συγκροτημένων δυνάμεων είναι ένα ανάχωμα απέναντι σε καταστροφικά σενάρια διάχυσης, διάλυσης, διάσπασης των υπαρχόντων κομμάτων».




Όταν ρωτήθηκε για τον Παύλο Πολάκη σχολίασε: «Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες μάχες. Χρειάζεται οργανωμένη εξωστρέφεια. Να ρωτήσετε τον Πολάκη αν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση μομφής. Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά».

Για την υπόθεση με την Αθηνά Λινού σημείωσε: «Δυστυχώς δεν ήταν συνεπής για να δώσει τις απαντήσεις που απαιτήθηκαν. Έμαθα ότι δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία την τελευταία μέρα».

Ο Νίκος Παππάς έκρινε θετικά τη θητεία του Σωκράτη Φάμελλου στην προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας όμως ότι κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διεκδικεί τη μονιμότητα.

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα και την επιρροή του στο κόμμα τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ότι «είναι κεφάλαιο για την Αριστερά» και πως «είναι μικρός για να συνταξιοδοτηθεί»:

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που αξιοποίησε το ιστορικό οπλοστάσιο της παράταξης και κατάφερε από μικρό κόμμα να το κάνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Έχει πολλά να προσφέρει και είναι κεφάλαιο για την Αριστερά».

Τέλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στην ηγεσία του τον Στέφανο Κασσελάκη στην επόμενη κάλπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This