«Χαστούκι στην κυβέρνηση και η δημοσκόπηση της Οpinion Poll: Κατρακύλα για τα ποσοστά της ΝΔ

Με τέτοια νούμερα θα ψάχνει να βρει παρηγοριά στα υπογλώσσια ο Κυριάκος

Must Read

Με ανύπαρκτη αντιπολίτευση και χωρίς καμία πολιτική πίεση, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη μόνο με τα προβλήματα του λαού, τα οποία είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει.

Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, με τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας να κατρακυλάνε ακόμη και κάτω από εκείνα των πρόσφατων ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Οpinion Poll για λογαριασμό του Action 24, που διενεργήθηκε ο διάστημα μεταξύ 27 και 30 Αυγούστου, τα μαντάτα κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι πολίτες απάντησαν ότι αν γίνονταν εκλογές θα ψήφιζαν ΝΔ σε ποσοστό 27,1%, ΠΑΣΟΚ (13,1)% και ΣΥΡΙΖΑ (10,5%). Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,8%, η Ελληνική Λύση με 7,4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,6% και με 3,4% η Νίκη.

Στην ερώτηση αν είναι θετικό το αποτύπωμα του ΠΑΣΟΚ στην πορεία της χώρας, σχεδόν οι μισοί (49,6%) από όσους συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν θετικά ενώ το 46,5% απάντησε μάλλον όχι.

Μοιρασμένες και οι απαντήσεις στην ερώτηση αν το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να αποκτήσει κυβερνητική προοπτική, με το 50,4% να απαντάει ναι και το 45,3% να απαντάει όχι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι ψηφοφόροι να πάρουν τον έλεγχο πάλι στα χέρια τους. Κυριάκος Μιζοτάκης 41% και 51%, γιατί όχι. Υποτέλεια στο απόγειο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This