Ο Βελόπουλος καταδικάζει την παρουσία Έλληνα αξιωματικού στον τουρκικό «εορτασμό» για την γενοκτονία των Ελλήνων

«Η κυβέρνηση των εθνικών υποχωρήσεων μετατρέπεται σε κυβέρνηση της εθνικής ταπείνωσης και της προσβολής της ιστορικής μνήμης...»

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι «κάποιος» θεώρησε «πρέπον» το να παραστεί ανώτατος Έλληνας Αξιωματικός στη δεξίωση που έλαβε χώρα στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, με αφορμή τους εορτασμούς της Τουρκίας για τη σφαγή των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, με την ελληνική κυβέρνηση να τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει να περάσει έτσι, σχολιάζοντας σε σημερινή του ανάρτηση πως η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στον τουρκικό «εορτασμό» για την γενοκτονία των Ελλήνων είναι «προσβολή κατά του έθνους και των μαρτύρων μας» και «αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας».

«Προσβολή κατά του έθνους και των μαρτύρων μας η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στον τουρκικό “εορτασμό” για την γενοκτονία των Ελλήνων
Η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στην τουρκική πρεσβεία για τον επαίσχυντο εορτασμό της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους σφαγείς του Κεμάλ την 30ή Αυγούστου του 1922, αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας.
Το γεγονός ότι η επίσκεψη αυτή αποκαλύφθηκε από την ίδια την τουρκική πρεσβεία, αποτελεί πραγματικό όνειδος για την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου άμυνας.
Η κυβέρνηση των εθνικών υποχωρήσεων μετατρέπεται σε κυβέρνηση της εθνικής ταπείνωσης και της προσβολής της ιστορικής μνήμης.
Με την Ελληνική Λύση, μόλις ο ελληνικός λαός της δώσει την δύναμη, όποιος αμφισβητεί, πολλώ δε “εορτάζει” τις σφαγές και τις γενοκτονίες των Αγίων Προγόνων μας, θα τιμωρείται παραδειγματικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This