Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ντροπιαστική η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στην επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής.

«Η στάση της κυβέρνησης είναι εξίσου καταδικαστέα και εγείρει σοβαρά ερωτήματα»

Must Read

H πρόεδρος και ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, σχολίασε την ντροπιαστική παρουσία Έλληνα αξιωματικού στην επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής.

«Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την παρουσία Έλληνα Υποστράτηγου στη δεξίωση της τουρκικής πρεσβείας στις 30 Αυγούστου, στον εορτασμό της τουρκικής επετείου για τη Σφαγή της Σμύρνης, τη λεγόμενη «Ημέρας Νίκης».

Είναι ντροπή να παρευρίσκεται Έλληνας ανώτατος αξιωματικός σε εκδηλώσεις που μνημονεύουν την ήττα του ελληνικού στρατού. Η πράξη αυτή είναι ασύμβατη με την εθνική μας αξιοπρέπεια και τη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια και ζητούμε άμεσα εξηγήσεις τόσο από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και από την Κυβέρνηση.

Η στάση της κυβέρνησης, που επέτρεψε ή δεν απέτρεψε τη συμμετοχή του Έλληνα αξιωματικού σε αυτή την εκδήλωση, είναι εξίσου καταδικαστέα και εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την ικανότητά της να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η Τουρκία ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας, όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν με το ζόρι για το αντίθετο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This