Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεμένει από λαϊκή στήριξη

Οι συμφορές διαδέχονται η μία την άλλη, ποσά εξαγγέλλονται και το αποτέλεσμα είναι η διάλυση ολόκληρων πόλεων, νομών και Περιφερειών της πατρίδας μας

Must Read

Τα φίλια ΜΜΕ, οι Αμερικανοί σύμβουλοι και η αδιάκοπη προπαγάνδα μπορεί για κάποιο διάστημα να εξωραΐζουν την εικόνα των πεπραγμένων μιας κυβέρνησης, αλλά δεν αλλάζουν την πραγματικότητα. Οι εντυπώσεις δεν γεμίζουν το τραπέζι, ούτε πληρώνουν τους λογαριασμούς.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακριβώς εκεί, στο κρίσιμο πεδίο της πραγματικότητας και στην άσκηση πολιτικής υπέρ των πολιτών, είναι που πάσχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός και το υπουργικό συμβούλιό του δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πολλούς, και οι πολλοί το έχουν αντιληφθεί. Ακόμα κι όσοι δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι η εξουσία στην Ελλάδα λειτουργεί υπέρ των ξένων, της ολιγαρχίας και της δικαιωματιστικής μειοψηφίας, το αντιλαμβάνονται πλέον στα ταμεία των σούπερ μάρκετ, στους ανασφαλείς δρόμους των πόλεων, στη θεσμοθετημένη παρακμή και στο υποβαθμισμένο περιβάλλον τους.

Ο πρωθυπουργός αλλά και τα στελέχη της κυβέρνησής του αποδοκιμάζονται συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις τους και σε επισκέψεις σε διάφορα σημεία της επικράτειας. Χθες, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Θεσσαλία, η οποία πέρυσι επλήγη από την κακοκαιρία «Daniel».

Στον πολύπαθο Παλαμά, οι πλημμυροπαθείς τον υποδέχθηκαν με έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα, και απαιτήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για να τον γλιτώσουν από τα χειρότερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή δεν είχε να παρουσιάσει έργο για την περιοχή, χρησιμοποίησε ξανά το παλιό κόλπο των υποσχέσεων. Υποσχέθηκε στους ανθρώπους που είδαν το βιος τους να καταστρέφεται 3 δισεκατομμύρια ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Οι λέξεις του, πια, ηχούν κενές περιεχομένου. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ξέσπασε η κακοκαιρία «Daniel» και ουδέν ουσιαστικό έχει γίνει στη Θεσσαλία.

Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε χειροπιαστή καταστροφή απαντά με υποσχέσεις δαπάνης ποσών για αποκατάσταση των ζημιών. Οι συμφορές διαδέχονται η μία την άλλη, ποσά εξαγγέλλονται και το αποτέλεσμα είναι η διάλυση ολόκληρων πόλεων, νομών και Περιφερειών της πατρίδας μας.

Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεμένει από λαϊκή υποστήριξη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εμενα δεν μπορουν να με βρουν ακομα,ενα χρονο μετα,για την αποζημιωση,στον ενφια με βρηκαν κατευθειαν!!!πως γινεται αυτο ρωταω και δεν περνω απαντηση,μονο να περιμενω!!!

    • Έχεις απόλυτο δίκιο Μάριε. Εμένα κάηκε το σπίτι μου στο Λουτράκι πέρυσι και μου πέταξαν πέντε χιλιάδες Ευρώ στα μούτρα μου μόνο. Να τα πάρουν και να βάλουν σαν υπόθετο στον κώλο τους. Αν ήμουν παράνομος Ισλαμιστής μετανάστης, θα με πρόσεχαν περισσότερο. Γ@μώ και τους λαθρομετανάστες και την ξεφτιλισμένη κυβέρνηση που τους υποστηρίζει σε βάρος των Ελλήνων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This