Η κυβέρνηση του ραγιαδισμού

Δεν ήταν άνευ περιεχομένου οι εξαγγελίες Μητσοτάκη-Γεραπετρίτη για «υποχωρήσεις» που πρόκειται να κάνει η Ελλάδα σε σχέση με τις απαιτήσεις της γείτονος

Must Read

Μεγάλο σοκ προκάλεσε στο αναγνωστικό κοινό το δημοσίευμα της εφημερίδας μας για τον Έλληνα υποστράτηγο που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να συμμετέχει στον τουρκικό εορτασμό για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Η είδηση που αποκάλυψε ο Πάρις Καρβουνόπουλος στο militaire.gr αναδείχθηκε σε βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της «δημοκρατίας», η οποία έγραψε τα εξής:

«Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στις 30 Αυγούστου, η τουρκική πρεσβεία αποφάσισε να κάνει δεξίωση για την “Ημέρα Νίκης”. Για πρώτη όμως φορά το “παρών” αποφάσισε να δώσει αξιωματούχος των Ενόπλων Δυνάμεων, παραβιάζοντας ένα πρωτόκολλο που θέλει την Ελλάδα να απέχει από αυτές τις γιορτές μίσους. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αξιωματικός μόνο τυχαίος δεν είναι, καθώς, όπως πληροφορούμαστε, βρίσκεται σε κρίσιμο πόστο στο κομμάτι των πληροφοριών. Τη φωτογραφία, μάλιστα, αυτή δεν την εντόπισε καμία δημοσιογραφική έρευνα, αλλά την κοινοποίησε η ίδια η τουρκική πρεσβεία. Αλλωστε ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού να δίνουν το “παρών” σε μια εκδήλωση που στην πραγματικότητα γιορτάζει το ξεκλήρισμα του Ελληνισμού».

Είναι ντροπή να διοικούν την Ελλάδα άνθρωποι που στέλνουν αξιωματικούς να γιορτάσουν μαζί με τους Τούρκους τις σφαγές των αδελφών μας στη Μικρά Ασία και τον ξεριζωμό του Γένους μας από μια πολύτιμη εθνική εστία.

Τέτοιου είδους ραγιάδικες αποφάσεις δείχνουν πώς εξελίσσονται τα πράγματα στα Ελληνοτουρκικά. Αποδεικνύουν ότι δεν ήταν άνευ περιεχομένου οι εξαγγελίες Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για «υποχωρήσεις» που πρόκειται να κάνει η Ελλάδα σε σχέση με τις απαιτήσεις της γείτονος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ραγιαδισμός και η επιρροή που έχουν στον πρωθυπουργό και στους υπουργούς του προσωπικότητες όπως ο… Χατζηαβάτης είναι η πλέον αισιόδοξη ερμηνεία των πραγμάτων. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην έστειλε τον υποστράτηγο στην ανθελληνική τουρκική φιέστα λόγω υποχωρητικότητας και φοβικών συνδρόμων, αλλά να συμμερίζεται αληθινά τη χαρά τους για όσα έγιναν το 1922.

Για να μην υπάρχουν, λοιπόν, παρεξηγήσεις, ας εξηγήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποιο ήταν το κίνητρό του να στείλει εκπρόσωπο του ελληνικού κράτους να πανηγυρίσει μαζί με τους Τούρκους το μεγαλύτερο πλήγμα που έχει δεχτεί το ελληνικό έθνος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This