ΣΥΡΙΖΑ: Ζήτησε εκλογές ο Παύλος Πολάκης για ανάδειξη νέου αρχηγού – Κασσελάκης: «Πήγαινε σε εκλογές γιατί η πρόταση μομφής θα τραυματίσει το κόμμα»

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κουμουνδούρου

Must Read

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και είναι ραγδαίες οι εξελίξεις στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Με το «καλημέρα» μετά από την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να πάει το κόμμα σε εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού, καθώς όπως είπε, «η προσφυγή στη βάση για εκλογή νέας ηγεσίας αποτελεί μονόδρομο».




 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ως εξής «Σ’ αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαμε να μου κάνετε πρόταση μομφής. Αλλά να ξέρετε ότι αυτό θα κάνει κακό στο κόμμα μας και δεν είναι η εξέλιξη που θέλουμε».

Ζήτησε ακόμα δέσμευση από τους βουλευτές ότι θα παραμείνουν στην ΚΟ του κόμματος όπως και να έχει και σε κάθε περίπτωση.

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκυριακο. Ακόμα και η αναβολή της.




 

Εκλογές ζήτησαν επίσης η Όλγα Γεροβασίλη και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος που μίλησαν πριν τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παππάς δεν βλέπει με θετικό μάτι ενδεχόμενη μομφή, καθώς όπως έλεγε σε συνομιλητές του, πρέπει να σταματήσει η ταλαιπωρία των μελών.




Σήμερα συνεδριάζει επίσης και η Επιτροπή Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη της  να καταγγέλλουν «κωλυσιεργία» από την πλευρά Κασσελάκη, ώστε να μην συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την νέα μορφή του κόμματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This