Τρέμουν στο Μαξίμου μετά την κατάθεση Θεοδωρόπουλου για άνωθεν εντολή στην διαρροή emails αποδήμων

Νέα ακρόαση για τους εμπλεκομένους στο μέγα σκάνδαλο

Must Read

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλεί σε νέα ακρόαση τους εμπλεκομένους στο μέγα σκάνδαλο της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων, για το οποίο αποκλείστηκε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο Μαξίμου επικρατεί ντελίριο πανικού, καθώς ο πρώην Γραμματέας Αποδήμων, Νίκος Θεοδωρόπουλος, επιμένει ότι η διαρροή των emails έγινε με «άνωθεν εντολή» από το κόμμα.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε σχετικά την Πέμπτη:

«Κάθε πολίτης που καλείται να δώσει εξηγήσεις σε μα καταγγελία προφανώς έχει δικαίωμα να δίνει τις δικές του απαντήσεις. Εγώ προφανώς δεν γνωρίζω τα δεδομένα μιας υπόθεσης αυτήν την στιγμή. Ό,τι είπαμε από την πρώτη στιγμή, πολύ πριν το θέμα αρχίζει να εξετάζεται από την αρμόδια Αρχή, ισχύει στο ακέραιο και μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία, όπως έχω ζητήσει και σχετική ενημέρωση, κάθε φορά που ερωτάται στέλνει και σχετικό υπόμνημα. Πιο σημαντικό από το υπόμνημα είναι τα στοιχεία και έχω την εντύπωση ότι αποδεικνύουν κάθε της ισχυρισμό».

Για τον ισχυρισμό του Νίκου Θεοδωρόπουλου περί «άνωθεν εντολής» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Απολύτως καμία εντολή. Και μάλιστα, εάν γνωρίζει κάποιος και κάποια δεδομένα και αυτό δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και όλους τους υπόλοιπους που είχαν μία θέση στην Νέα Δημοκρατία, μπορεί να καταλάβει γιατί δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια εντολή.

Και μάλιστα, στην συγκεκριμένη υπόθεση η αρμόδια Αρχή έχει κάνει ελέγχους και σε αρμόδια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, τους υπολογιστές, τα συστήματα που έχει. Δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει πιο εξονυχιστικός έλεγχος. Κάθε πολίτης και φυσικό πρόσωπο που εμπλέκεται σε μία υπόθεση μπορεί να λέει ότι θέλει, αυτά αξιολογούνται. Σημασία έχει τι αποδεικνύεται από εκεί και πέρα σας το λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε καμία τέτοια εντολή».

Εκτός του Νίκου Θεοδωρόπουλου, η ΑΠΔΠΧ κάλεσε εκ νέου σε ακρόαση από την ΝΔ τον Μιχάλη Σταυριανουδάκη, πρώην Γ.Γ του υπουργείου Εξωτερικών, και τον Μένιο Κορομηλά, τότε Οργανωτικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων του  κόμματος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This