Στον «αέρα» η εκπροσώπηση ΣΥΡΙΖΑ στην 88η ΔΕΘ; Ο Νίκος Παππάς πιθανότερος αντικαταστάτης του Κασσελάκη

Must Read

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες, καθώς, μετά τη «βόμβα» με την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, όλα φαίνεται να βρίσκονται στον «αέρα» όσον αφορά την εκπροσώπηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, μετά την πρόταση μομφής που πέρασε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα εκπροσωπήσει το κόμμα στη ΔΕΘ. Στη θέση του όλα δείχνουν πως θα πάει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, ωστόσο, ο τελικός λόγος ανήκει στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά, εφόσον τεθεί το θέμα.

Από τη στιγμή, πάντως, που η πρόταση μομφής πέρασε, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάψει, ουσιαστικά να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ήδη τα μέλη της ΚΕ συνεδριάζουν για να καταλήξουν στη διαδικασία με την οποία το κόμμα θα οδηγηθεί σε εσωκομματικές κάλπες.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, μέσα στο επόμενο διήμερο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που θα αποφασίσει νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής σε δεκαπέντε μέρες. Η Κεντρική Επιτροπή θα αποφασίσει τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Εκτάκτου Συνεδρίου, το οποίο θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, ενώ θα εισηγηθεί και τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα και την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογής νέου προέδρου. Στο Συνέδριο, όμως, θα γίνει και πολιτική συζήτηση για το προγραμματικό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This