Αφροδίτη Λατινοπούλου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ: «Εντελώς προβλέψιμος»

«Είναι προκλητικό το γεγονός ότι δεν τόλμησε να αναφερθεί στα ζητήματα που πραγματικά καίνε τους πολίτες....»

Must Read

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ιδρύτρια και επικεφαλής του κόμματος Φωνή Λογικής, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μοίρασε έωλες υποσχέσεις και ψίχουλα για τη στήριξη κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων», ενώ υπογράμμισε ότι «είναι προκλητικό το γεγονός ότι δεν τόλμησε να αναφερθεί στα ζητήματα που πραγματικά καίνε τους πολίτες».

Ολόκληρη η δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου έχει ως ακολούθως:

«Ο Πρωθυπουργός, με τις πρόσφατες εξαγγελίες του στη ΔΕΘ, εντελώς προβλέψιμος, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι παραμένει ένας αμετανόητος σοσιαλιστής.

Την ώρα που οι πολίτες της χώρας βιώνουν πραγματικά προβλήματα κάθε μέρα σε κάθε πτυχή της ζωής τους, αντί o Κ. Μητσοτάκης να παρουσιάσει ένα οργανωμένο σχέδιο, μοίρασε έωλες υποσχέσεις και ψίχουλα για τη στήριξη κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.

Είναι προκλητικό το γεγονός ότι δεν τόλμησε να αναφερθεί στα ζητήματα που πραγματικά καίνε τους πολίτες. Η ακρίβεια που ρημάζει τα νοικοκυριά, η εγκληματικότητα που αυξάνεται ανεξέλεγκτα, η ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα που επιβάλλεται στα παιδιά μας, η ανασφάλεια στις γειτονιές μας, το λαθρομεταναστευτικό που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και το σύστημα υγείας που καταρρέει, δεν άξιζαν ούτε μία ουσιαστική αναφορά από τον υποτιθέμενο ηγέτη της χώρας.

Επιπλέον, η λαιμητόμος των ελεύθερων επαγγελματιών, τα τεκμήρια, ήταν, είναι και θα είναι η κυρίαρχη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο πιο παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ δεσμευόμαστε ότι θα απελευθερώσουμε τους παραγωγικούς Έλληνες από αυτά τα δεσμά.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έχει λάβει το ηχηρό μήνυμα των πολιτών, αλλά ζει σε έναν δικό του κόσμο, μακριά από τη σκληρή πραγματικότητα, σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

“Δεν έχω μαζί μου σάκο με αλόγιστες παροχές” είπε απευθυνόμενος στους πολίτες της χώρας. Δυστυχώς έχει όμως “σάκο” με παρωχημένες υποσχέσεις.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, τoνίζουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη, ασφάλεια και ευημερία, όχι όμως άλλες κούφιες υποσχέσεις όπως οι σημερινές.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This