ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη μέρα μετά την εσωκομματική κρίση – Ο οδικός χάρτης για συνέδριο και κάλπες

Άνοιξε ο "χορός" των υποψηφιοτήτων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διεκδικητές της ηγεσίας

Must Read

Το χρονικό των δραματικών εξελίξεων που είχε ως αποτέλεσμα την υπερψήφιση της πρότασης μομφής που οδηγεί ξανά το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε νέες εκλογές για ανάδειξη προέδρου. Μέχρι στιγμής, τα δυο επίσημα ονόματα για την ηγεσία είναι αυτά του Απόστολου Γκλέτσου και του Παύλου Πολάκη.




 

Παραιτήσεις από το γραφείο Κασσελάκη και το γραφείο Τύπου

Την παραίτησή του από διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος υπέβαλε ο Μανώλης Καπνισάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 7ος όροφος των γραφείων της Κουμουνδούρου, που βρίσκεται και αυτό του προέδρου, κλειδώθηκε.

Νωρίτερα παραιτήθηκαν οι επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου Μπάμπη Παπαδάκη, όπως και της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ευγενίας Κουντούρη.

Στο μήνυμά του προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μπάμπης Παπαδάκης ανέφερε: «αγαπημένοι και αγαπημένες σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από τη δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

Στο δικό της μήνυμα η Ευγενία Κουντούρη ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία. «Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν» συμπλήρωσε.




 

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μίλησε στο Open για την πρόταση μομφής που ασκήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και σχολίασε ότι ο έκπτωτος πρόεδρος «υποσχέθηκε έναν πακτωλό υποσχέσεων εντελώς ψεύτικο» προς τον ελληνικό λαό. «Θα στηρίξω μια υποψηφιότητα που θα συσπειρώσει την προοδευτική αριστερά», τόνισε χαρακτηριστικά.




 

Η Έλενα Ακρίτα, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη που υπερψηφίστηκε.




 

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλά στον ΣΚΑΪ για όσα συμβαίνουν με τον πρόεδρο του κόμματος.




 

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο Action24 είπε πως «Ο Κασσελάκης ήταν απολύτως ακατάλληλος για τον ΣΥΡΙΖΑ».




 

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, μιλά στον ΣΚΑΪ για όσα συμβαίνουν με τον πρόεδρο του κόμματος.




 

Το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης, μιλάει στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» για τις εξελίξεις στο κόμμα




 

Ο Πέτρος Παππάς καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» είπε πως «Δεν μπορεί να εκπροσωπείται ο ΣΥΡΙΖΑ από τον μη εκλεγμένο Νίκο Παππά».




 

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This