Σήμερα στις 4 το απόγευμα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια νέα πραγματικότητα θα έρθει σήμερα αντιμέτωπή στη συνεδρίαση της η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Must Read

Αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Κυριακής θα είναι το κυρίαρχο θέμα στη σημερινή συνεδρίαση. Εκτός από το χρονοδιάγγραμα που θα συζητηθεί για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, αναμένεται  να απασχολήσει η παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΔΕΘ.

Στη Κουμουνδούρου διαμηνύουν πως το κόμμα πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη και συμπαγή θέση κατά την παρουσία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην ΔΕΘ.

Με τον Στέφανο Κασσελάκη να τηρεί σιγή ιχθύος, ήδη από χθές, στενοί του συνεργάτες, με πρώτο τον Διευθυντή του Γραφείου του, Μανόλη Καπνισάκη επέλεξαν την οδό της άμεσης παραίτησης από το κόμμα, όπως έπραξαν και οι επικεφαλής των Γραφείων Τύπου του Προέδρου και του κόμματος, Μπάμπης Παπαδάκης και Ευγενία Κουντούρη αντίστοιχα, προκειμένου να ακολουθήσουν τον κ. Κασσελάκη στα επόμενά του βήματα.

Από την πλευρά τους πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Κυριακής, κυρίως όμως για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η παράταξη το αμέσως προσεχές διάστημα μέχρι και μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Η λίστα με τους μνηστήρες για την διαδοχή όσο πάει και μεγαλώνει, εκτός από τους Νικόλα Φαραντούρη, Παύλο Πολάκη και Απόστολο Γκλέτσο που έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να διεκδικήσουν την προεδρία ανοιχτό έχει αφήσει το σχετικό ενδεχόμενο ο Σωκράτης Φάμελλος. Άγνωστο παραμένει το τι θα πράξει ο Στέφανος Κασσελάκης και βέβαια το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν η Ρένα Δούρου αποφασίσει να μετρήσει τις δυνάμεις της σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Οπως αναφέραμε χθες από το newsbreak.gr η περίπτωση του Νίκου Παππα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφου αν εκτελέσει καθήκοντα μεταβατικού προέδρου, αυτόματα χάνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές.

Το σίγουρο είναι πως το προσεχές διάστημα, θα έχουμε καθημερινά άκρως ενδιαφέορουσες ειδήσεις από την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This