ΣΥΡΙΖΑ: Νέος εκπρόσωπος του κόμματος ο Παυσανίας Παπαγεωργίου – Συνεχίζεται το αλαλούμ

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παραμείνει διαλυμένη σχεδόν μέχρι το τέλος της χρονιάς! Και βλέπουμε...

Must Read

Νέος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την εκλογή αρχηγού αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αναπληρωτής, Παυσανίας Παπαγεωργίου (στενός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων), όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, όπου συζητήθηκε ο οδικός χάρτης μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές.

Ταυτόχρονα, φαίνεται να μπαίνει ένα… φρένο -προσωρινά τουλάχιστον- στις αποχωρήσεις και τις παραιτήσεις στελεχών, καθώς η πρόταση της ΠΓ προς την επόμενη Κεντρική Επιτροπή, προβλέπει να πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στις 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος, αυτός να γίνει την 1η Δεκεμβρίου.

Δηλαδή η αξιωματική αντιπολίτευση θα παραμείνει διαλυμένη σχεδόν μέχρι το τέλος της χρονιάς! Και βλέπουμε…

Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση ανεξέλεγκτη συνεχίζει και θα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο με θύμα την Ελλάδα και χωρίς κανέναν αντίλογο και καμία αντίσταση…

Η ημερομηνία, της ημερομηνίας…

Όπως προβλέπει η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, 1-4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες για την εκλογή αρχηγού και θα επικυρώσει την διαδικασία.

Νωρίτερα, στις 19-20 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή των συνέδρων.




Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανοικτό παραμένει ακόμη αν το έκτακτο Συνέδριο θα είναι και καταστατικό Συνέδριο, κάτι που θα συζητηθεί στην επόμενη Πολιτική Γραμματεία και θα αποφασιστεί στην Κεντρική Επιτροπή. Εάν το έκτακτο Συνέδριο δεν είναι και καταστατικό τότε οι αλλαγές θα μεταφερθούν σε νέο Συνέδριο, μετά την εκλογή αρχηγού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντως, η απόφαση ελήφθη με ψήφους 18-3. Διαφώνησαν ο Παύλος Πολάκης και οι Θεοδώρα Τζάκρη, Ολυμπία Τελιγιορίδου, οι οποίοι πρότειναν η εκλογή ηγεσίας να γίνει στις 3 Νοέμβρη και το Συνέδριο να γίνει μέσα Οκτωβρίου.

Δεν μπορούν να τα βρουν ούτε στα βασικά στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε σε… άλλη παραλία (στις Σπέτσες) και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This