Κακλαμάνης εναντίον Μητσοτάκη: Προσβάλλει τους ενστόλους η αύξηση 0,40 ευρώ για τα νυχτερινά

«Θα προτιμούσα να έβγαινε ο πρωθυπουργός και να έλεγε για φέτος δεν μπορεί να ικανοποιηθεί»

Must Read

Καταπέλτης ο Νικήτας Κακλαμάνης εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις εξαγγελίες του για τους ενστόλους στην 88η ΔΕΘ. Eξήγησε, δε, γιατί δεν ήταν παρών στην Θεσσαλονίκη, μολονότι το είχε προαναγγείλει.

«Θα προτιμούσα να έβγαινε ο πρωθυπουργός και να έλεγε στους ενστόλους το 2,77 ευρώ που έχετε ως αποζημίωση στο νυχτερινό και το αίτημά σας είναι 4 ευρώ, για φέτος δεν μπορεί να ικανοποιηθεί. Δεσμεύομαι ότι του χρόνου το 2,77 ευρώ θα το κάνω 4 ευρώ, παρά να δώσουμε 0,50 ευρώ μεικτά, 0,40 καθαρά. Αυτό προσβάλλει τα σώματα αυτά» ανέφερε.

Επιπροσθέτως, έκανε λόγο για έλλειψη εμπειρίας για να το σκεφτεί αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επισήμανε, επίσης, ότι δεν είχε καμία πολιτική σκοπιμότητα και κανένα μήνυμα η μη παρουσία μου στην ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι απόντες ήταν και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε την συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ στο ACTION24

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κι εγώ θα προτιμούσα να είχες ρίξει αυτήν την εθνοπροδοτική κυβέρνηση κατσαπλιάδων που έχουν παραδώσει εθνική κυριαρχία και ολισθήσει σε καθεστωτική διακυβέρνηση, Νικήτα.

    Όμως έχεις ψηφίσει κάθε αντιλαϊκό μέτρο, έχεις συναινέσει σε κάθε κουκούλωμα, έχεις ανεχθεί κάθε έγκλημα των συναδέλφων, προϊσταμένων και υφιστάμενων σου.

    Οπότε οι τσιχλόφουσκες αντίδρασης που σκας κάθε τόσο για να δείξεις την τάχα διαφοροποίηση σου απλώς υπογραμμίζουν την ποταπότητά σου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This