Λατινοπούλου: Στη Δικαιοσύνη για τα υπονοούμενα Βελόπουλου

Must Read

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο εξαπέλυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις καταγγελίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

«Το ψέμα, η “λάσπη” και η χυδαία συκοφαντική δυσφήμηση, περί δήθεν σχέσης μου με ολιγάρχη της ενέργειας, που ξεκίνησε και αναπαράγει ο κ. Βελόπουλος και τα “παπαγαλάκια” του, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες. Τον λόγο πλέον έχει η μόνη αρμόδια Αρχή: Η ελληνική Δικαιοσύνη. Ελπίζω μόνο να μην προσπαθήσει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία του» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Φωνής Λογικής.

Η Αφροδίτη Λατινοπουλου επιτέθηκε και στην κυβέρνηση, καταγγέλλοντας πως άλλη μία φορά φάνηκε απροετοίμαστη για τη νέα σχολική χρονιά.

«Τα σχολεία άνοιξαν με συγχωνεύσεις τμημάτων, ελλείψεις τόσο στους καθηγητές όσο και στο προσωπικό παράλληλης στήριξης. Τι και αν οι γονείς των παιδιών αυτών φρόντισαν να λάβουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τους αρμόδιους ιατρούς, ώστε να τα προσκομίσουν στα σχολεία τους, το υπουργείο είναι ανίκανο να στελεχώσει τις τάξεις με τον αντίστοιχο αριθμό εκπαιδευτικών» ξεκαθάρισε, τονίζοντας πως δεν νοείται το υπουργείο να μην έχει για κάθε παιδί που δικαιούται και έναν ειδικό της παράλληλης στήριξης δίπλα του.

(πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία)

Δείτε επίσης:

Αφροδίτη Λατινοπούλου για ελλείψεις εκπαιδευτικών: «Εκπτώσεις στην Παιδεία δεν γίνονται»

Προσχώρηση «βόμβα» στην Λατινοπούλου

«Σε λίγο θα μας απαγορέψουν και να γελάμε»: Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άλλη μια ανάρτηση για τη συστημική του αντισυστημικού χώρου. Οκ , το καταλάβαμε προβάλλουμε Λατινοπούλου πάση θυσία. Μην αφήνετε στην απέξω το Βελόπουλο. Και αυτός μπορεί να βοηθήσει το σύστημα. Είναι και οι δυο τους πολύ χρήσιμα αντίβαρα για να μην πάει ο κόσμος σε αληθινά πατριωτικά σχήματα.

  2. Η νέα Εύα Καιλή, proxy του Μητσοτάκη. Επικίνδυνη, φιλοχρήματη και άπληστη, όπως ολες οι γυναίκες. Χωρίς ολιγάρχη χορηγό, δεν πάει κανένας σωτήρας- λαμόγιο πουθενά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This