Μεσημέριασε κι ακόμα «αγνοούνται» Μητσοτάκης, Σακελαροπούλου – Τίποτα για τη σφαγή των Ελλήνων από τους Τούρκους;

Σιγή και από το ΥΠΕΞ του Γεραπετρίτη – Μόνο ο Δένδιας αναφέρθηκε στη σημερινή Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος

Must Read

Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου, τιμάται η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος. Γιατί δεν πρέπει να ξεχαστούν τα τουρκικά εγκλήματα κατά του Ελληνισμού.

Μέχρι τις 13:30 ούτε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχαν δώσει «σημεία ζωής».

Ούτε μία δήλωση-ανάρτηση-αναφορά στη σημαντική αυτή ημέρα μνήμης, με τις εκατόμβες θυμάτων, με τον ξεριζωμό χιλιάδων.

Η ηγεσία του ελληνικού Κράτους σιωπά. Τουλάχιστον προσώρας. Και είναι ντροπή.

Όπως σιωπά και το Υπουργείο Εξωτερικών του Γιώργου Γεραπετρίτη. Όπως σιωπούν και οι άλλοι λαλίστατοι Υπουργοί «πρώτης γραμμής» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Εξαίρεση αποτελεί ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος από το πρωί έκανε σχετική ανάρτηση, γράφοντας:

«Τιμάμε σήμερα την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, η οποία καθιερώθηκε με ομόφωνο Ψήφισμα της Βουλής των Ελλήνων στις 24/4/1998. Παρά τις εκατόμβες των θυμάτων και τις δυσκολίες, ο Μικρασιατικός Ελληνισμός κατάφερε να ορθοπηδήσει από την Καταστροφή και να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Ελλάδας».

Τον Έλληνα υποστράτηγο μια χαρά θυμήθηκαν να τον στείλουν στην τουρκική «γιορτή» της σφαγής των Ελλήνων που διοργάνωσε η τουρκική Πρεσβεία. Για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας όμως, ούτε λέξη μέχρι στιγμής…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι γραικύλοι δεν πήραν ακόμα την έγκριση από το ..έμπασυ-πρεσβεία για να βγάλουν ανακοίνωση. Περιμένουν το οκ από την Καμάλα Χάρις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This